OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".
ARBETSUPPGIFTER
Brickdukningen Centrallasarettet:
Här färdigställs matbrickorna till alla patienter på lasarettet. Även diskning och uppackning av varor samt viss lokalvård inom köket ingår i arbetet. Arbetstider: måndag-söndag kl. 07.00-19.00.
Restaurangen Centrallasarettet Växjö:
Beredning av smörgåsar, frukostservering och lunchservering, ta emot beställningar, diskning, städning samt kassatjänst. Arbetstider: måndag-fredag kl. 07.00-16.00.
KVALIFIKATIONER
Det är meriterande att ha en köksbiträdesutbildning och/eller erfarenhet inom området om man ska arbeta som köksbiträde inom brickdukningen/restaurangen.
För att arbeta inom området krävs att du är flexibel, social och samarbetsvillig. Du behöver förstå vikten av samarbete och därmed fungera bra i grupp. Du förstår och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.
Det är viktigt att ha förståelse och följa de hygienföreskrifter som finns inom regionen. Det är således inte tillåtet att bära smycken, nagellack eller piercingar i ansiktet.
ÖVRIGT
Bifoga relevanta betyg/intyg.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.
Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.
Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Kontaktpersoner på detta företaget
Veksamhetschef Sunny Sandström
0470-58 30 60
HR-chef Camilla Löfstrand
0470-58 30 55
Internatsföreståndare Cornelia Gylfe
Rektor Uffe Tannerfalk
HR-specialist Sara Svensson
0470-58 70 24
Avdelningschef Paula Silvert
0470- 58 79 19
Avdelningschef avd 2 Marie Karlsson
0372-58 50 36
HR-specialist Jenny Nordin
0470-58 97 07
Avdelningschef Bukurije Kunushevci
0470- 58 67 18
Avdelningschef Peter Tjelander
0470-58 65 77