OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu ett antal medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av diverse, i restaurang, förekommande arbetsuppgifter, såsom:
• Förbereda matsal inför varje servering
• Bereda och ta fram aktuell måltid så som frukost/lunch/mellanmål/middag
• Kontakt med våra kunder/elever/brukare
Kvalifikationer/Krav:
• Du bör ha genomgått gymnasieskola eller motsvarande
• Vana från arbete i restaurang eller annat servicearbete
• Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
• Meriterande om du har någon utbildning inom livsmedelshygien och/eller specialkost/allergier/intoleranser
• Uppvisande av utdrag från belastningsregistret är ett krav. Beställ detta i god tid då det kan dröja innan du får hem det.
Personliga egenskaper:
• God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor
• Lyhörd för kundens behov
• God samarbetsförmåga
• Självständig och handlingskraftig
• Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag
• Noggrann, strukturerad och systematisk
• Förmåga att ibland kunna klara av att arbeta i ett högt tempo
• Positiv attityd
• Du delar våra värderingar
Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper.
Meriterande om du har B-körkort och tillgång till bil.
Anställningsform och arbetstider:
Beroende på verksamheten kan arbetstiderna variera mellan vardagar, dagtid men även kväller och helger förekommer. Möjlighet till vikariat/visstid/tillsvidare kan finnas beroende på varje verksamhets behov.
Ev. frågor besvaras endast via mail av: sara.ladell@sodexo.com alt. andrea.andersson@sodexo.com
Facklig kontaktperson: Orjan.bystrom@kommunal.se
Lön enligt kollektivavtal.
Rekryteringsprocessen kan komma avslutas innan sista ansökningsdag så intervjuer kommer ske löpande. Intervjuerna kan komma ske digitalt.
Din ansökan vill vi ha senast den 2021-11-30
Ansökan kan endast göras vår hemsida
Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 64 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.
Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.
Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. Vi är 420 000 medarbetare i 64 länder som kommer i kontakt med 100 miljoner konsumenter - varje dag.
Det gör oss till ett av världens ledande Service Managementföretag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,