OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker timvikarier till Kostenhetens 10 enheter och även sommarvikarierande kock till Botilsäters produktionskök.
Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen vara inriktade på att ersätta ordinarie personal inom Kostenheten.
På uppdrag av verksamhetsansvariga innebär det att utföra ordinarie personals arbetsuppgifter under dennes ledigheter, sjukdom eller annan frånvaro.
Matlagning av alla måltider och tillbehör samt specialkoster, salladsberedning, egenkontrollarbete, beställningar, servering, disk- och städarbete samt i övrigt förekommande arbetsuppgifter i ett storkök.
Kvalifikationer
Du har kunskap och intresse för goda, hemlagade och näringsriktiga måltider där gästen och måltidsmiljön står i centrum, Du har också ett miljötänk. Önskvärt är minst 3 års yrkeserfarenhet, 3 års restaurang & storhushållsutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi ser gärna du ha HACCP-utbildning samt allergi-och specialkostutbildning.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du stor kommunikativ förmåga, är noggrann och flexibel, stresstålig och självständig samt bra på att organisera, samt har datavana. Du är glad och positiv, engagerad, serviceinriktad och då Du måste kunna kombinera självständigt arbete med god samarbetsförmåga med skolans elever och personal, arbetskamrater på egna och andra köksenheter och med ledning.
Villkor
Du talar, förstår och kan läsa svenska.
Krav på körkort och tillgång på bil.
Säffle kommun tillämpar rökfri arbetstid
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.
Säffle kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Vi undanber oss kontakt med annonsförsäljare och övriga media i den här rekryteringen.
Kontaktpersoner på detta företaget
Carina Nisén, Kostchef
0533-68 10 50
Carina Nisén
0533-68 10 50
Camilla Carlsson, biträdande förvaltningschef
0533-681659