OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Som hovmästare på Trattorian strävar du alltid efter att våra gästers behov blir tillfredsställda på bästa möjliga vis inom ramarna för vårt koncept och vår produkt. Du är ansvarig för restaurangdriften både dagligen och under närmsate perioden genom optimering, merförsäljning, och gästkontakt.
Genom noggrann planering och förberedelse ser du till att servicen håller en jämn och hög nivå, alltid med ett positivt bemötande mot både gäster och kollegor.
Under service ansvarar du för vårt team och ger dem rätt förutsättningar i form av relevant information, en trygg arbetsmiljö och stöttar dem vid utmaningar.
Allt detta för att vi ska kunna skapa en trygg arbetsplats för personal och för att våra gäster ska få den bästa upplevelsen med sitt besök hos oss. På Trattorian och Orangeriet får du jobba med ett fartfyllt och sammansvetsat team som värdesätter varje medarbetares trivsel på arbetsplatsen högt.
Vårt ledord i matsalen är trygghet.
Välkommen med din ansökan!
Om Trattorian
Restaurang Trattorian, Orangeriet och La Cucina är en favorit samlingspunkt för Italien-älskare. Närheten till vattnet, atmosfären, det trevliga bemötandet och gastronomin har omvandlat de tre krogarna till en kär destination på Kungsholmen.
Vi är ett sammansvetsat gäng som brinner för service och det levererar vi med glädje och yrkesstolthet. Vi är välbesökta och har oftast ingen stol ledig men vi trollar med knäna och skapar plats. Det är leendet hos våra gäster som taggar oss att bli ännu vassare i våra roller.
Vi är en del av Brasseriegruppen där följande restauranger ingår:
Prinsen, EAST, Pas d´Art, VillaGodthem, Il Tempo och Gastrotek Zink.
Det medför stora utvecklingsmöjligheter och framtida avancemang för den som visar vilja och engagemang.