OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vill du följa med på vår fortsatta resa och erbjuda våra barn och personal en god och näringsriktig mat? Då ska du söka dig till oss! Vi tycker att maten i förskolan ska vara inspirerande och erbjuda en stunds avkoppling för alla. Vi vill också stimulera till att våga prova nya smaker och maträtter. Maten ska vara en grund för hälsa och välmående. Erfarenhet från att laga vegetariskt och olika specialkoster är ett måste. Vi arbetar utifrån ett Hållbarhetsperspektiv. Erfarenhet från förskolekök eller mindre skolkök är ett måste för oss.
Att du har kunskap runt HACCP och Livsmedelsverkets rekommendationer till förskola ser vi som en stor fördel.
Arbetsplatsen är i Torslanda på vår Förskola på Flygledarevägen.
Kvalifikationskrav
kunskap om hantering/servering av specialkost
Datorvana/ipad/smartphone
Svenska i tal och skrift
Kunskap om egenkontroll
Kompetenskrav
Kommunikation
Flexibel
Samarbetsförmåga
Organisationsförmåga
Hygien
Rollbeskrivning
Exempel på arbetsuppgifter:
Vanligt förekommande arbeten i kök som frukost, mellanmål och lunchservering
Ansvara och följa egenkontrollprogrammet, innefattar städning, diskning och underhåll av de livsmedelslokaler som finns.
Inköp av livsmedel sker genom webbhandel eller hänvisade leverantörer och följer ramavtal.
Plocka varor, städning av köksutrymmen.
Ansvara för att barn med specialkostbehov får sin uppmärkta mat.
Vara del i den pedagogiska vardagen, innefattar att prata med barn/elever samt synas ute i verksamheten och verka för den goda måltiden.
Följa planering och instruktioner.
Förbereda eller laga frukost och mellanmål.
Svara i telefon och läsa/skicka mail
Observera att tjänsten är en 75% tjänst.