OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Trött på à la carte?..
…på det rutinartade slitet och ljudet av bongmaskinen?
Ombord M/S Blue Charm kör vi festvåning till sjöss. Nya event flera gånger i veckan sätter fart på kreativiteten och skulle det behövas går man ut på däck och känner lugnet från skärgården.
Vi har enbart privata fester och söker både en kökschef och en kock som kan se till att vårt kök håller den toppnivå våra gäster förväntar sig.
Rederiet ligger på Strandvägen, Stockholm och då vi främst sysslar med fester så innefattar arbetet många kvällar och helger. Men de dagar vi inte har event är det upp till en själv.
Vill du byta miljö, har många år i köket i bagaget, och förstår varför man kan slippa springa om man sitter med planeringen lite extra så är detta en jättechans.
Anställningen är en tillsvidare anställning där man har mer att göra på sommaren och mer ledigt på vintern.
Observera att vi endast tar emot ansökningar via mail.
Sista ansökningsdag är 1 april och tjänsten kan tillsättas löpande.
Charm Charter är ett rederi med 2 fartyg, ett festvåningsfartyg och en yacht. Med en central placering på Strandvägen har vi kunder från hela Stockholm. Vi fokuserar främst på företagsevent men har även en hel del födelsedagsfester och bröllop. Festvåningen tar 120 gäster och den mindre yachten tar ca 28 gäster. Tillsammans skapar vi en unik kväll för varje sällskap.
Du är organiserad och ansvarstagande. Jobbar på ett strukturerat sätt och förstår att det blir en annorlunda logistik ombord på ett fartyg.
Du har minst 5 års erfarenhet och klarar att leda ett mindre team medarbetare. Du kan planera menyer och skriva offerter. Samt har bra koll på dina kostnader.