OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Grinda Wärdshus rekryterar. Två kökssjälar som älskar bord, babord & styrbord!
Grinda är en ö i hjärtat av skärgården utan vägförbindelse. Bara en dryg timmes båtresa från Stockholm, hittar du det stora lugnet och den fina skärgårdsnaturen. Här finns god mat, vacker atmosfär, upplevelser och en god natts sömn. Den vackra naturen och närheten till stan har gjort Grinda till stockholmarnas badparadis.
Här finns fina, barnvänliga bad både vid den södra och norra ångbåts-bryggan, liksom vid Källviken. Eftersom det är Skärgårdsstiftelsen som äger ön kan du ströva fritt nästan överallt. Ta en promenad längs den 2,5 km långa ” Grindastigen” förbi öns högsta punkt på Klubbudden.
Det mesta av folklivet på Grinda har samlats kring öns södra brygga. Här hittar du t ex gästhamnen, den mysiga bryggkrogen Framfickan, Wärdshuset och strax intill Lanthandeln och Caféet.
Grinda Wärdshus AB är en koncern som är består av flera olika verksamheter, så som restauranger, hotell, vandrarhem, stugby, gästhamn och lanthandel.
Grinda söker två eldsjälar som vill ansvara och coacha våra kök på Grinda Wärdshus & Hamnkrogen Framfickan.
Du skall vara en vass, kreativ kökschef som kan driva ett kök med stort engagemang och ledarskap. Du kommer att inspirera ett framgångsrikt team där lagarbete och kvalitet står i fokus. Som kökschef kommer du att ansvara för ledningen av kök såväl operativt, ekonomiskt som kvalitetsmässigt. Du har ansvar för resultat, råvarukostnader och personal.
Ansvar & Uppgift:Kök & Mat: - Drift och produktion av mat samt service och kvalitetssäkra.- Egenkontroll, rutiner, renlighet, ordning & reda.
Personal: - Rekrytering med stöd av ledning och bemanning under säsong.- En god ledare och en mästare på att sporra & coacha kökets team.
Du har en positiv grundattityd, förstår värdet av service, kvalitets- och resultat och drivs av att leda ett kök som våra sommargäster kommer att rekommendera till sina vänner.
Vi ser det som ett stort plus om ni är ett par eller två kompisar som jobbat ihop tidigare men det är inte ett krav.Ni samarbetar under våren på Wärdshuset för att sedan dela på er, och där en av er från juni – september fortsätter på Framfickan och säsongen avslutas åter under oktober tillsammans på Wärdshuset.
Är du sedan skidåkare och gillar alperna kan vi även erbjuda dig arbete på vårt Hotell& Restaurang Lodge Sax i Disentis / Schweiz till vintern.
Vi erbjuder ett kul jobb, fantastisk skärgårdsmiljö & gratis boende.
Du har en 3-årig kockutbildning eller motsvarande, minst 5 års arbetslivserfarenhet varav minst 3 års erfarenhet av arbete i ledande position med personalansvar.
Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
Övrigt
- Rekrytering sker löpande
Kvalifikationer
- Har du jobbat som kökschef tidigare?
- Har du 3-årig kockutbildning eller motsvarande?
- Har du arbetat i en arbetsledande position tidigare?
Kontaktpersoner på detta företaget
Resturangchef Cristian Lome
08-54249491
Kökschef Cristian Lome
Köksmästare Cristian Lome
08-54249491
Köks ansvarig Dennis Eklund
Grinda Wärdshus