OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för omsorg om och utbildning av cirka 17 000 barn och ungdomar från förskola till studenten.Vi söker dig som är modig och gillar utmaningar, tycker om olikheter och ideer, som tar ansvar för en trygg och hållbar framtid att vara med och förverkliga vår vision: Eskilstuna - den stolta Fristaden. ARBETSUPPGIFTER Vill du vara med och forma framtiden?Vi erbjuder dig en chans att utmana traditionella arbetssätt och en chans att laga lustfylld mat.Vi söker nu två kockar till förskoleområde 6.Placeringen är tänkt till vår helt nybyggda förskola som öppnar i Stenby i november 2010.Förskolan kommer att rymma ca.160 barn. Utformningen av den inre och yttre miljön på förskolan är nyskapande och grundar sig på en pedagogisk ide för framtidens förskola med inspiration av Reggio Emilia. I arbetsuppgifterna i förskolans tillagningskök ingår de vanligt förekommande arbetsuppgifterna i ett kök såsom att laga mat från grunden, laga specialkost, planera matsedel och beställa varor med hjälp av dator.Du kommer även att arbeta med salladsberedning, specialkost, bakning, servering och varmhållning samt diskning och städning av köket. Det är viktigt att du kan hantera livsmedel på rätt sätt samt har vetskap om och följa lagar och riktlinjer, nationella som lokala.Vi arbetar utifrån livsmedelsverkets "Bra mat i förskola respektive skola", intentionerna i "Ät S.M.A.R.T" och förvaltningens egna "Riktlinjer för mat och måltider". KVALIFIKATIONER Vi kräver att du har: - Kockutbildning i form av hotell- och restaurangprogrammet med inriktning storkök eller restaurang alternativt motsvarande kunskaper förvärvade genom likvärdig utbildning och erfarenhet.- Kunskap om och erfarenhet av att laga specialkost.- Kunskap om och erfarenhet av att arbeta med riskbaserad egenkontroll.- Grundläggande datorkunskaper. Vi ser helst att du har några års erfarenhet från arbete i storkök eller motsvarande.Då det är en mångkulturell förskola så krävs det en mångkulturell nyfikenhet, förståelse och öppenhet i din matlagning.Vi har en profil som bland annat innehåller utomhuspedagogik vilket förutsätter att du medverkar och underlättar maträtter och matlagning som till viss del kommer att bedrivas utomhus.Kunskaper om och intresse för miljöfrågor och ekologiska frågor ser vi som ett plus.Likaså kan det vara meriterande om du t.ex. har erfarenhet av att laga mat åt yngre barn eller är duktig på att baka bröd. Det är mycket viktigt att du är noggrann och har servicekänsla.Vidare är det viktigt att du är initiativrik, flexibel och har förmåga att samarbeta och kommunicera.Det är även viktigt att du har förmåga att planera och att du har personlig mognad. Vi är måna om att du tar ansvar för din egen hälsa och fysik då arbetet som kock är fysiskt tungt.
Kontaktpersoner på detta företaget
Ewa Kälvehed
016-710 25 24
Fredrik Wetterling
016-710 26 42
Elin Engström, Rekryteringskonsult
016-710 51 39
Jannice Kloibhofer, Rektor
016-710 18 11
Rekryteringsenheten (övrig tid)
016-710 70 77
Namn på facklig företrädare lämnas vid förfrågan
Jannice Kloibhofer finns enbart tillgänglig veck
Elin Engström finns tillgänglig vecka 28-29 och
Robert Isaksson
016-710 12 37
Kent Karlsson
016-710 11 30