OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Fazers mission är att skapa smakupplevelser. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, de kunniga medarbetarnas passion och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Målsättningen är att dela ett gott liv, varenda dag. Fazer-koncernens omsättning uppgick till knappt 1,7 miljarder euro år 2013, och antalet anställda är över 15 000. Fazers verksamhet styrs av de etiska principerna som grundar sig på koncernens värderingar och FN:s Global Compact.
Fazer Food Services är ledande inom måltidstjänster i Norden. De flesta restauranger drivs under varumärket Amica och från 2013 även under varumärket Fazer. Våra cirka 220 enheter i Sverige finns på företag, skolor och universitet samt inom försvaret och äldrevården och vi är cirka 1500 anställda.
Vi skapar smakupplevelser
Vi söker två hängivna restaurangbiträden till Restaurang Blå Korset som drivs av Fazer Food Services.
Restaurangen är belägen på Akademiska sjukhuset i Uppsala. Vi serverar cirka 450 luncher per dag. Lunchgästerna är matintresserade och ska serveras en inbjudande och fräsch lunch varje dag. Vi har höga ambitioner när det gäller smak, doft, utseende och miljö och vi strävar efter ett tätt samarbete med tillagningskökets personal när det gäller utveckling av lunchen.
Nu söker vi två restaurangbiträden som vill vara med och utveckla restaurangen. Vi förutsätter att du har branschvana och dokumenterad erfarenhet. Ditt stora intresse och din kunskap för maten tar vi för given. Du drivs av att varje dag skapa smakupplevelser och har ett högt kundfokus. För att trivas hos oss är du handlingskraftig, flexibel och motiveras av att dagligen leverera på hög servicenivå.
Vi tror att du har:
• service och kvalitet som honnörsord
• vana från kvalitetsarbete (ex egenkontroll)
• erfarenhet av restaurangarbete, kök, sallad och disk
• känsla för att utveckla långsiktiga relationer
• ett gediget intresse för mat och människor
Som person är du extrovert och älskar att vistas i matsalen under lunchen. Du är naturligtvis en utåtriktad, självständig och relationsbyggande person. Du har mycket stort intresse för mat.
Arbetstid: 4 tim per dag, dagtid mån - fre. Tillsvidareanställning.
Tillträde i juli respektive i mitten av augusti.
Vi tillämpar (6) sex månaders provanställning.
Fazer Food Services har kollektivavtal med HRF.
Vill du veta mer?
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Restaurangchef, Mattias Örnås: mattias.ornas@fazer.com
Vi tillämpar löpande urval.
Sista ansökningsdag: 2014-06-30
Kontaktpersoner på detta företaget
Helene Urdin
Niclas Sjölund
Maria Lindahl
Nicklas Tjäderbäck
Carina Romedahl
Lena Sundström
Jessica Goldhahn
Anneli Eriksson
031-7649290
Ann Dahlgren
Kristina Elliot