OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm
Arbetsplatsbeskrivning
Fruängens skola är en F-9 skola med 630 elever och 115 anställda.
Arbetsbeskrivning
Vi söker en restaurangchef till vårt tillagningskök. I köket lagas omkring 800 portioner om dagen inklusive specialkost och mellanmål på eftermiddagen. I köket arbetar 5 anställda. Leda och planera arbetet i gruppen. Ansvara för medarbetarna och det långsiktiga arbetet med att utveckla den dagliga driften. Näringsberäkning. Budgetansvar.
Kvalifikationer
Utbildning inom livsmedelshantering och restaurang/storhushåll. Erfarenhet av arbetsledning. Kunskaper inom egenkontroll och aktuell lagstiftning och förordningar inom livsmedelsområdet.
Övrigt
Vi söker dig som är intresserad av hållbar utveckling och att minska matens miljöpåverkan. Du vill utveckla menyerna i dialog med brukarna.
Stockholms stad arbetar med kompetenbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Kontaktpersoner på detta företaget
Enheten för förskolesamordning Stefan Larsson Lindmark
08-508 33 990
Hr-konsult Jeanette Steenberg
08-50811731
Enhetschef Camilla Ströberg
08-508 25 622
HR- konsult Lina Eliasson Bergström
08-508 11 736
Enhetschef Anni Stavling
08-508 33 073
Kerstin Fagerström-Clarin
0850821840
Cecilia Skarke
0850810841
Silvana Carinci, rektor Långbrodalsskolan
0761221802
Margita Norberg, rektor Fruängens skola
08508 237 00
Hans Winblad, förskolechef
08/50847340