OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Hilton Food Group Sverige AB (HFG Sverige AB) producerar konsumentförpackat kött till ICA butiker i hela Sverige. Företaget startade under hösten 2004 och leder nu utvecklingen av konsumentförpackat kött i Sverige. Vi är ca 350 personer anställda i vår produktionsanläggning i Västerås.
HFG Sveriges kärnverksamhet är livsmedel vilket gör oss känsliga för driftstörningar. Underhållsavdelningen är en viktig del av vår verksamhet och i rollen som underhållstekniker blir ditt främsta uppdrag att bidra till att vår maskinpark är i optimalt skick. Som underhållstekniker arbetar du skift enligt löpande schema.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
- Felsökning, reparation och avhjälpande underhåll på mekanisk och elektrisk utrustning
- Genomföra planerat underhåll enligt löpande schema
- I samråd med övrig UH-personal och produktionspersonal förbättra anläggningens utrustning
- Medverka i effektiviseringen av produktionsflöden
Kvalifikationer:
- Minst 2-3 års erfarenhet av service- och underhållsarbete
- Bred kunskap inom mekanik och el
- Meriterande är erfarenhet av programmering och felsökning i system med PLC
- Goda kunskaper i båda svenska och engelska (koncernspråk) i tal och skrift
- Erfarenhet av arbetsorderhandering och dokumentation i UH-system är meriterande
- Tidigare erfarenhet av förbättringsarbete
- Ritläsning
- B-Körkort
Personliga egenskaper:
Som person är du drivande och har ett brinnande intresse för teknik. Du gillar problemlösning i en vardag som snabbt kan förändras. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och flexibel då du kommer att ingå i ett skiftlag.
Märk din ansökan med "UH-Tekniker"
Sista ansökningsdag är den 4:e april 2014.
Vi tar emot ansökan via epost: hr@hfg.se
Kontaktpersoner på detta företaget
IT, Planning & Logistics Manager Danny Edmundsson
021-4703004
Anders Trygg
021-4703083
Jessica Söderberg
021-4703169
Underhållschef Jonas Östman
Underhållschef Karl Johan Larsson
021-4703056