OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som är utbildad mekaniker eller industrielektriker.
En kombination av båda är meriterande.
Det ska inte missförstås som att vi söker någon med akademisk examen, eftersom vi helt klart letar efter arbetare som för nu och i framtiden är intresserade av praktiskt arbete.
Du bör ha arbetat i en produktionsprocessmiljö som underhållstekniker och ha minst 2 års erfarenhet i en jämförbar befattning.
Om du har arbetat inom livsmedelsindustrin är det ett plus, men ännu mer intressant om du arbetade på ett mindre företag och/eller i mindre team, då det vanligtvis är det lättare att passa in i vår lilla grupp.
Rollen är i princip uppdelad i 2:
Förebyggande underhåll när maskiner står stilla, man följer förebyggande underhållsprocedurer eller utför reparationer, optimerar befintlig utrustning
När produktionsprocessen pågår och snabba lösningar behövs jobbar man för att säkerställa en smidig process
Huvuddelen av arbetsuppgifterna är mekaniskt arbete (förhållande till elarbete ca: 70/30)
Grundläggande kunskaper i mekaniska arbeten ;för att lista några punkter: svetsborrning, skärning, fräsning, svarvning, demontering, återmontering av maskiner, byte av reservdelar (lager, kedjehjul, kedjor, cylindrar, ventiler, sensorer, kontaktorer, motorer, etc.) och goda kunskaper om grundläggande pneumatik krävs för denna tjänst.
Om1 eller 2 av de listade färdigheterna inte är där än, är detta fortfarande ok för oss.
Du ska kunna hålla huvudet kallt i stressiga situationer, snabbt analysera problem och lösa dem med god kvalitet, och/eller effektivt kunna rapportera nödvändiga åtgärder eller reservdelar som behövs.
Om du har ytterligare utbildning i grundläggande el är det ett stort plus.
Mycket viktigt är dock en "hands on" mentalitet kombinerat med viljan att lära sig nya saker.
Normala produktionsskift i vårt bageri täcks av 1 tekniker. På underhållsskift är vi minst 3 tekniker samtidigt.
Vi har en roterande skiftmodell som täcker morgon/eftermiddag/nattskift och så jobbar vi också på helgerna.
Är du den vi söker och intresserad, skicka ditt CV och personligt brev till oss så fort som möjligt.
Vi har kollektivavtal med Livsmedelsarbetareförbundet.
Aryzta Bakeries Nordic AB grundades som ett litet familjeföretag 1915 men var sedan 1998 del av en amerikansk koncern som hette Fresh Start Bakeries (FSB). År 2010 förvärvades FSB av Aryzta AG som är en av världens största koncern inom bageribranschen med tillverkning i olika världsdelar.
Aryzta Bakeries Nordic AB har två produktionsanläggningar i Sverige (Stockholm och Malmö)