Underhållstekniker i livsmedelsindustrin

Arbetsbeskrivning

AB Jakobsdals Charkuteri söker en underhållstekniker till vår fastighet, kylanläggning och maskinpark. Är du rätt person så gillar du teknik och livsmedel, du eftersträvar kvalitet och att ständigt bli bättre, du skall bidra med din omtanke till dina kollegor och om Jakobsdals produkter. Arbetet är 2-skift, första skiftet är måndag-torsdag kl 12:30-22:00, fredag kl 11:30-18:00, andra skiftet är måndag-torsdag kl 06:00-13:30, fredag kl 06:00-12:00. Vi har som krav för att vara aktuell för tjänsten relevant dokumenterad tidigare erfarenhet, goda referenser, gymnasium med teknikinriktning, livsmedelshygieniskt synsätt, mycket god samarbetsförmåga samt att du behärskar svenska i tal och skrift. AB Jakobsdals Charkuteri erbjuder rätt person en personlig utveckling så att man trivs i arbetet och får förutsättningar att arbeta på ett professionellt sätt. Det sker genom varierande aktiviteter, kurser och utbildning relevant för nuvarande arbetsuppgifter och som förbereder den anställde för nya, framtida utmaningar inom Jakobsdals.

Sammanfattning

Besöksadress

Slakthuset
None

Postadress

Slakthuset
GÖTEBORG, 41502

Liknande jobb


20 augusti 2010

Säkerhetsarkitekt

21 augusti 2010

Specialist Applikationssäkerhet

21 augusti 2010

23 augusti 2010