Underhållstekniker i livsmedelsindustrin

Arbetsbeskrivning

AB Jakobsdals Charkuteri söker en underhållstekniker till vår maskinpark, kylanläggning och fastighet. Är du rätt person så gillar du teknik och livsmedel, du eftersträvar kvalitet och att ständigt bli bättre, du skall bidra med din omtanke till dina kollegor och om Jakobsdals produkter. Arbetet är 2-skift med följande arbetstider: Skift 1) måndag-fredag kl 06:00-15:00 Skift 2) måndag-torsdag kl 13:18-22:00 och fredag 13:18-20:00. Ändringar i schematiden kan bli aktuell. Vi har som krav för att vara aktuell för tjänsten relevant dokumenterad tidigare erfarenhet, goda referenser, gymnasium med teknikinriktning, livsmedelshygieniskt synsätt, mycket god samarbetsförmåga samt att du behärskar svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har arbetat med förpackningsmaskiner tidigare. AB Jakobsdals Charkuteri erbjuder rätt person en personlig utveckling så att man trivs i arbetet och får förutsättningar att arbeta på ett professionellt sätt. Det sker genom varierande aktiviteter, kurser och utbildning relevant för nuvarande arbetsuppgifter och som förbereder den anställde för nya, framtida utmaningar inom Jakobsdals.

Sammanfattning

Besöksadress

Slakthuset
None

Postadress

Slakthuset
GÖTEBORG, 41502

Liknande jobb


7 november 2024