OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi en ung kock/kallskänka alt ett drivet köksbiträde som vill utvecklas.
Tjänsten kräver att du har praktisk erfarenhet av husmanskost, a la carte och festvåning. En formell utbildning inom hotell & restaurang ses som ett plus men är inget krav.
Du älskar att laga mat med fokus på husmanskost och för dig är varje arbetsmoment i ett kök lika viktigt. Du vill utvecklas och ser nya arbetsuppgifter som en utmaning. Du trivs att arbeta i ett team och har inga svårigheter att presentera dina egna idéer.
Du kommer att arbeta dagtid i ett kök med högt tempo och höga krav på kvalitet. All mat lagas från grunden och tjänsten kommer att innebära både kall- & varmkök.
Vi vill att du har:
- Minst 4 års arbetslivserfarenhet
- Hög social kompetens
- Ett genuint matintresse och engagemang
- Flexibel och ser möjligheter
- God tal- & läsförmåga i svenska, för förståelse av manualer.
Vi har mycket att erbjuda dig. Först och främst kan vi erbjuda stimulerande uppdrag hos våra restaurangkunder, Vi genomför personalevents, vi jobbar mycket med att vidarutbilda alla våra kockar som vill lära sig nytt och spännande.
Vi jobbar stenhårt på att DU ska trivas. Vi håller tät kontakt med alla medarbetare genom telefon, personalbrev och interna sidor på nätet. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer om hur vi arbetar.
Är du nyfiken och vill veta mer? Ring Elin på : 08-578 578 01 så berättar hon mer. Svarar vi inte? Lämna ett meddelande så ringer vi upp.
epost: jobba@fourservcie.se
Varmt välkommen med din ansökan
.
Kontaktpersoner på detta företaget
Marie Höijer
08-578 578 00
Tina Salminen
08-578 578 00
Rekrytering Marie Höijer
08-578 578 00
Personalansvarig Tina Salminen
08-578 578 04
Rekrytering Tina Salminen
08-578 578 04
Personalansvarig Tina Salminen
08-578 578 00
VD Marie Höijer
08-578 578 00
Rekrytering Tina Salminen
08-578 578 00
Elin Ekman
08-578 578 01
Rekrytering Elin Ekman
08 578 578 01