OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker dig, som är nyutexad kock eller kallskänka, som vill lära mer inom kök. Detta är ett unikt tillfälle för dig att knyta kontakter och att lära dig mer om hur tex: ett konferenskök jobbar, eller hur det är att jobba på en ala carte krog.
Vi vill att du har en utbildning inrom restaurang och gärna lite praktisk erfarenhet av a la carte, festvåning och husmanskost.
Du älskar att laga mat och tycker inte att något arbetsmoment på arbetsplatsen är oviktigt. Du har har stor yrkesstolthet och vill utvecklas inom branschen.
Du kommer att få gå runt hos flera olika kunder, allt för att öka på din arbetslivserfarenhet, alla kök är olika och med olika tempon. Du kommer att få bredda på dina kunskaper inom både kall, varmkök.
Vi vill att du har/är:
- Hotell&restaurangskola-3 år, är ödmjuk och vill lära mer inom kockyrket, morgonpigg, och lite skinn på näsan.
- Vi på Four Service hyr ut och rekryterar våra duktiga medarbetare till Hotell & Restauranger i Sverige, det har vi gjort sedan starten 1989. Våra kunder finns i hela Storstockholm och är stora företagsrestauranger med intilliggande direktions-och gästmatsalar, kurs/konferensanläggningar, ambassader, restauranger, cateringföretag, hotell, båtar
och festvåningar.
Kontaktpersoner på detta företaget
Marie Höijer
08-578 578 00
Tina Salminen
08-578 578 00
Rekrytering Marie Höijer
08-578 578 00
Personalansvarig Tina Salminen
08-578 578 04
Rekrytering Tina Salminen
08-578 578 04
Personalansvarig Tina Salminen
08-578 578 00
VD Marie Höijer
08-578 578 00
Rekrytering Tina Salminen
08-578 578 00
Elin Ekman
08-578 578 01
Rekrytering Elin Ekman
08 578 578 01