OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker en kock som kommer att bli en del av teamet som tillagar och utvecklar Hermans välkända veganska buffé. Välkommen till en arbetsplats som värnar om kollektivavtal, vi är lyhörda för våra anställdas åsikter likväl som gästernas. Genom åren har vi blivit ett sammansvetsat gäng och det är sällan det dyker upp en öppning för en tillsvidareanställning. Vi söker dig som är intresserad av vegansk mat och är beredd att tillaga stora volymer. Arbetet skiljer sig markant från en à la carte restaurang. Den stora delen av matlagningen sker på morgnarna och extrarätter tillagas under eftermiddagarna. All preparation sker inför morgondagens rätter och du blir också delaktig i att planera menyn, utveckla rätter, göra beställningar, ta hand om egenkontroll. Skicka in ett personligt brev gärna med ett foto om varför just du skulle vilja arbeta på Hermans. Bifoga gärna referenser och tjänstgöringsintyg. Vi kallar till personlig intervju där du får möjlighet att ställa alla frågor som krävs.
Kontaktpersoner på detta företaget
restaurangchef Andreas Ahlman
0708243940