OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Arbetsuppgifterna består av att tillaga allt från a la carte, specialkost, sallader, trerätters middagsbuffé till konferensmiddagar av Jämtländsk karaktär. Kallskänksarbete förekommer. Vi tar upp till 250 gäster i restaurangen.
Vi förväntar oss att du:
- har minst 3 års yrkeserfarenhet.
- har erfarenhet av a la carte och buffé
- har känsla för vegetariska rätter
- förstår vikten av noggrannhet vid specialkost
Vålådalens Fjällstation ligger ca 40 km söder om Åre. Här tar vägen slut och möter Vålådalens naturreservat med skog, myrar och kalfjäll. Många fjällvandrare och turåkare startar eller avslutar sin fjälltur här. I den charmiga huvudbyggnaden möts familjer, elitskidåkare, fjällentusiaster och konferensgäster. Vi är extra stolta över att erbjuda våra gäster tillgång till välpreparerade längdspår, stor sporthall, en av Åredalens bästa konferenslokaler.
Under säsong är vi ca 20 personer som arbetar här och det är vi som skall se till att gästerna trivs och mår bra. Utöver våra huvudsysslor så får vi emellanåt rycka in och hjälpas åt där det behövs. Att se helheten och förstå gästens behov är vår utmaning i det dagliga arbetet. Det ställs höga krav på oss att vara uthålliga och tillmötesgående både mot gäster och personal. Vår förmån är att kunna ge oss i väg ut på fjället på ledig tid för att tanka ny energi.
Tjänsterna är säsongsanställning fr.o.m. ca 16/12-2010 till ca 26/4-2011.
Det finns möjligheter till fortsatt arbete sommarsäsongen 2011.
Arbetstiden är varierande med schemalagda helger och kvällar och årsarbetstid tillämpas.
Lönen är enligt HRF-avtal.
Personalboende med helinackordering i kost, dvs du bor och äter på fjällstationen och betalar för detta enligt avtal. Personalboende i separat hus med eget rum finns att hyra på anläggningen.
Rekrytering sker löpande och vi tar emot ansökningar till den 1/10-2010
Mer information om oss hittar du på: www.valadalen.se
Kontaktpersoner på detta företaget
VD Jonas Ågren
070-5711872
Sport- och aktivitetsansvarig Gustav Sandström
0647-35326
Hotellchef Britt-Marie Frisell
064735300