OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Du ska se till att enhetens kök drivs utifrån matens kvalitet, ekonomi och drift. Som chef ansvarar du också för att fånga upp behov av utveckling, av kompetens, arbetssätt samt rutiner. Du ska ge stöd och handledning till medarbetare. Du är en närvarande och kommunikativ ledare. Du är direkt underställd områdeschefen och ingår i dennes ledningsgrupp. Enheten består av 3 tillagningskök samt en lunchrestaurang och har 16,5 medarbetare. KVALIFIKATIONER Utbildning - Högskoleexamen - kostekonom - Ledarskapsutbildning - Ekonomikunskaper och data- och systemkunskap - Goda kunskaper i arbetsrätt/arbetsmiljö och schemaläggning - Kunskap om den lagstiftning som rör enheten Ledaregenskaper - god förmåga att leda verksamhet i utveckling - god samarbetsförmåga - god logistikförmåga - god dataanvändare Erfarenhet - av liknande arbetsuppgifter - kockarbete - kunskap i mat för äldre och personer med funktionsnedsättning - kostdatasystem - förståelse för en politiskt styrd organisation