OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.
Vi söker dig som vill jobba heltid eller extra vid behov
Sodexo driver SAS Business- och Guldlounger på Arlanda. Vi förbereder och serverar mat och dryck till SAS passagerare som besöker loungen.
Arbetet på Arlanda bedrivs i en internationell miljö där tempot är stundtals högt.
Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.
För att få arbeta på en flygplats krävs kontroll i belastningsregistret, och även hos Transportstyrelsen. Du behöver också kunna visa vad du gjort de senaste fem åren. En säkerhetsintervju kommer också att genomföras. Detta gör att rekryteringen kan ta upp till sex veckor.
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av:
• Förbereda och sätta upp buffén
• Fylla på buffen och hålla rent och snyggt
• Plocka disk i matsalen
• Diska
• Hälsa gästerna välkomna och se till att de trivs i loungen
Kvalifikationer/Krav:
• Vana från arbete i restaurang eller annat servicearbete
• Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
• Förståelse i engelska
• Har du kunskaper om mat är det en merit
• Ha dokumenterad sysselsättning från de senaste fem åren (t ex: arbetsgivare, utbildning osv)
Personliga egenskaper:
• God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor
• Lyhörd för kundens behov
• God samarbetsförmåga
• Självständig och handlingskraftig
• Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag
• Noggrann, strukturerad och systematisk
• Förmåga att ibland kunna klara av att arbeta i ett högt tempo
• Positiv attityd
• Du delar våra värderingar
Anställningsform och arbetstider:
Arbetstiderna är 2-skift och varannan helg. Öppettiderna i loungen varierar beroende på trafikprogram. Normala öppettider i loungen är 05:00-21:30.
Vi har kollektivavtal med HRF
Har du frågor kontakta
per.karlsson@sodexo.com
Din ansökan vill vi ha senast den 15 april.
Ansökan kan endast göras via vår hemsida.
Välkommen med din ansökan!
Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom hållbar mat och erbjudanden inom lärande, arbete, hälsa och nöje. Sodexokoncernen är unik genom sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster och FM-tjänster. Dessa erbjudanden möter alla utmaningar i vardagen med ett dubbelt mål: att förbättra livskvaliteten för våra medarbetare och dem vi erbjuder våra tjänster, och att bidra till ekonomiska, sociala och miljömässiga framsteg i de samhällen där vi är verksamma. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,