OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Hemköp är butikskedjan för matintresserade människor och kännetecknas av personlig service, tonvikt på färskvaror samt ett brett sortiment. Vi finns på cirka 200 platser i Sverige, både i egenägd regi och i samverkan med handlare. Hemköp är en del av Axfood.
Välkommen till Hemköp Torsplan!
Här i Hemköps nya Flaggskepp finner du en butik utöver det vanliga.
Butiken präglas av matglädje, varutryck och ett gediget personligt kund bemötande.
Det bästa av två världar möts för att ge kunden en upplevelse utöver det vanliga.
Givetvis är siktet inställt på att bli Stockholms bästa färskvarubutik. Med konditor, manuellt kött, fisk, ost, en gedigen deli med catering och givetvis vår mycket omtyckta varmmats buffé.
Vi lever kundnytta, service, kvalité, försäljning och lönsamhet.
Känner du att du är redo att ta del av framtiden?
Retail Knowledge söker för Hemköps räkning:
Varmkök – Stockholm, Torsplan
Arbetsuppgifter:
Lunch till HK ca 200 gäster/dag, varmmats buffén i butiken, och färdigmat för försäljning till kund (kyld). Du ansvara för utvecklig och framtagande av sortiment, recepturer, och kalkyler. Du ansvarar även för Matsäkerheten – och du kan regelverket gällande egenkontrollprogrammets rutiner och dokumentation.
Det är Varmkök som sköter inköp, och avdelningens ekonomi är ditt ansvar. Du säkerställer att avdelningen når satta mål gällande marginaler och försäljning. Du arbetar tätt och proaktivt tillsammans med de andra produktionsenheterna i butiken för att skapa synergier. Du inspirerar och delar gärna med dig av dina kunskaper till våra gäster i butiken vid de tillfällen då du bemannar demo-disken ute i butiken. Team - andan, matglädjen och energin ska smitta gäster och kunder.
Profil:
Du är utbildad Kock, med gedigen erfarenhet av rollen kökschef, men med bibehållet intresse för och viljan att laga mat för varmcatering.
Som kreatör med stort lönsamhetstänk skapar du varierade menyer som attraherar både kontoret och kunderna som köper mat från varmmatsbuffén.
Att noga planera, strukturera, och organisera ditt dagliga arbete på kort och lång sikt är självklart för dig. Din erfarenhet från restaurang har gjort dig till en stark teamskapare som skapar synergier och bidrar till bra samarbete mellan produktionsenheterna.
Personen:
Du har koll på trender och vad kunden vill ha(nya trender, regelverk, ekonomi),
Du vågar utveckla, prova och förnya sortiment och menyer
Du är en säljare och trivs i mötet med kunden för att inspirera/överraska kunderna varje dag.
Du inspirerar kunder och kollegor genom en öppen dialog, matinspiration i butik och material till digital kommunikation
Start: 1 september
Omfattning: Heltid
Placering: Stockholm - Torsplan
Lön: Månadslön
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se
Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Liselott Hallstensson: liselott.hallstensson@retailknowledge.se
Intervjuer kommer att ske löpande.
Vi ser fram emot din ansökan!
Kontaktpersoner på detta företaget
Irina Backman
Fredrik
Caroline Gimmerborn
Daniel Paulus
Anders Fischer
Sarah Björklund
Åse Sverinsson
Unn Telge Gunnarsson
Sophia Braunstein
Kristel Karlsson