OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Mässrestauranger AB är ett privatägt företag som driver all restaurangverksamhet på Stockholmsmässan i Älvsjö och med kapacitet att dagligen servera tusentals besökare mat och dryck.Vår affärside är att med stolthet över vår produkt och med god ekonomi förstärka besökarnas positiva upplevelse genom att erbjuda attraktiv mat och dryck och god service. Entreavdelningen är den näst största avdelningen på Mässrestauranger och består av Restaurang EAT, News Bar och The Garden Restaurant.Enheten ligger vid entretorget på Stockholmsmässan och är ett viktigt ansikte utåt.The Garden är vår nya och moderna a la carte restaurang, Restaurang EAT är ett mattorg med grillat, wokat, husmanskost, sallader, soppa mm och News Bar är träffpunkten vid entretorget under mässor och arrangemang.Avdelningen har ett av våra två produktionskök med både kall- och varmkök samt produktion även för andra avdelningar. Du kommer att vara en central länk på avdelningen och ansvara för varumottagning, personalmatsal och omklädningsrum I dina arbetsuppgifter ingår viss lagerhantering och utlämning av varor I ditt dagliga arbete möter du både kunder, leverantörer och personal samt samarbetar med företagets alla avdelningar, varför du bör ha goda sociala egenskaper.Du har en flexibel inställning till ditt arbete och är beredd att hjälpa till att lösa brådskande uppgifter.Du är systematisk och kan arbeta med flera saker samtidigt och har sinne för praktiska lösningar. Tjänsten är en timanställning, arbetstiderna är varierande beroende på mässor och arrangemang vilket ställer krav på din flexibilitet att kunna arbeta på obekväma arbetstider.
Kontaktpersoner på detta företaget
HR chef Lotta Eckerud
08-727 72 06
HR chef Lotta Eckerud
08-727 7206
Avdelningschef Tobias Gustavsson
08-727 72 46
HR chef Lotta Eckerud
08-727 72 06
HR chef Lotta Eckerud
08-727 72 06
HR chef Lotta Eckerud
HR chef Lotta Eckerud
08-727 7206
Ekonomichef Dorita Svens
08-727 72 04