OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
O’Learys i Växjö, stans nöjescentrum, söker ny kökschef med passion att driva och utveckla köksverksamheten framåt!
Inledning
Drömmer du om att driva och leda ditt egna kök? Är du driven, trivs med att ta stort ansvar och leda personal? Då kan detta vara den perfekta tjänsten för dig! Nu söker vi en engagerad Kökschef till O'Learys i Växjö som vill stå längst fram i ledet och driva stans nöjescentrum framåt tillsammans med ett fantastiskt team och ledning.
Om O'Learys Växjö
O'Learys i Växjö är mer än bara en restaurang, det är ett nöjescentrum som utöver kärleken till sport, mat, dryck och god stämning är en mötesplats mitt på Storgatan i Växjö, fylld av aktiviteter och happenings alla dagar i veckan. Lokalen består av restaurang, bar och ett stort eventcenter med modern teknik. Visionerna för O'Learys Växjö är fortsatt stora med flera nyheter under hösten 2020.
Arbetsuppgifter
Som kökschef på O’Learys får du chansen att vara med och driva restaurangens utveckling, nå resultat och bygga en hållbar verksamhet. Som kökschef ansvarar du för förberedelser av maträtter i enlighet med O’Learys recept för att ge gästerna en utmärkt service och kvalitet. Du planerar och leder arbetet i köket och disken samt ansvarar för rekrytering, schemaläggning, budgetering och utbildning av kökspersonal.
Du ansvarar också för beställning och säkerställande av varor till kök samt underhåll av ytor och utrustning.
Ditt ansvar som kökschef är även att skapa ett starkt team och atmosfär i köket genom gott ledarskap och personalutveckling. Tillsammans med ditt team utvecklar ni köksverksamheten och med stort engagemang levererar ni en fantastisk och glädjefylld upplevelse för både medarbetare och gäster.
Som kökschef samarbetar du med platschef, restaurangchef, skiftledare och barchef och tillsammans ser ni till att verksamheten sköts och drivs framåt.
Vi söker dig som
Du är utbildad kock och har tidigare arbetat som kökschef, köksmästare eller souschef på à la carte-restaurang. Du tycker om att utmana dig själv och ditt team och du ser utveckling som en del av det dagliga arbetet. Du sätter en stor ära i att ansvara för matkvaliteten till gästerna och leder medarbetarna till att utvecklas och nå uppsatta mål tillsammans.
Som person är du resultatinriktad, strategisk och tar ett självständigt ansvar för dina arbetsuppgifter, såväl i framgång som i motgång. Du tar ansvar för det gemensamma resultatet och gör det som behöver göras för att köket och verksamheten ska uppnå sina mål.
Som ledare agerar du med trovärdighet, självförtroende och respekt samtidigt som du har en mycket god samarbetsförmåga. Du agerar lyhört och uppmärksamt på andra människor. Tjänsten passar dig som har ett stort intresse för mat och kök men även för ledarskapsfrågor och drivs av att skapa resultat och ta ansvar.
Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag.
Välkommen med din ansökan!
START: Omgående
OMFATTNING: 100%, lön enligt överenskommelse
ARBETSTIDER: Varierande arbetstider enligt överenskommelse
PLATS: Växjö
O’Learys Bar & Restaurant - är en svensk franchisekedja som grundades 1988 i Göteborg av krögarprofilen Jonas Reinholdsson. Idag finns över 120 restauranger i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Spanien, Turkiet, Förenade Arabemiraten, Singapore, Kina och Vietnam. Den totala omsättningen uppgick 2015 till 1,85 miljarder kronor. Som partner till svenska FN-förbundet driver O’Learys CSR-programmet Meal4Meal, vilket hittills har bidragit till 1,4 miljoner skolmåltider i DR Kongo och Etiopien. Under 2014 och 2015 blev O’Learys nominerat som Gasellföretag av Dagens Industri och prisades 2014 som ett av Sveriges superföretag av Veckans Affärer och Bisnode. O’Learys kärnvärden är Fair, Passionate, Proud. Mer information hittar du på www.olearyssportsbar.com