OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Ulricehamn vid den vackra sjön Åsunden är en expansiv kommun i Boråsregionen, som med sitt strategiska läge är ett attraktivt val för företagsetableringar. Kommunen är också känd för sin entreprenörsanda, något som märks, inte minst, genom det stora antalet mindre företag.
Ulricehamn erbjuder goda möjligheter till en aktiv fritid. Här finns bland annat Lassalyckan – kommunens idrotts- och rekreationsområde, golfbanor, alpint skidcenter, asfalterade banvallar, samt ett kallbadhus.
Ulricehamns kommun består av 21 mindre orter och idag är vi drygt 23000 invånare, men vi vill gärna bli fler. Målet är satt till 25000 år 2020 så känn dig varmt välkommen!
Kosten är en verksamhet inom intern service. Till kosten hör kommunens samtliga kök som består av 15 tillagningskök, 17 mottagningskök, 3 cafeterior och ett antal mottagningsenheter. Kostens uppgift är att servera måltider till samtliga förskole- och skolelever, samt till biståndsbedömda personer i särskilda boenden, i gruppboenden eller i egen bostad.
ARBETSUPPGIFTER
Som verksamhetschef har du ansvar för ekonomi, kvalitet och personal och till din hjälp har du två enhetschefer som du leder och stödjer i det dagliga arbetet. Du ska strategiskt planera, leda och följa upp verksamheten utifrån kommunens mål och se till att den bedrivs enligt gällande lagar och kommunens styrdokument.
I dina arbetsuppgifter ingår att utifrån kundens fokus ständigt omvärldsbevaka, utveckla och förbättra verksamheten. Du är också ansvarig för servicen till och samarbetet med kommunens övriga verksamheter samt arbetet med livsmedelsupphandling och avtal.
KVALIFIKATIONER
Du är kostekonom eller har annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Sedan tidigare har du erfarenhet av chefsarbete och från arbete inom kostområdet. Du har god kunskap och stort intresse för ekonomi samt god datavana.
Du är strateg som leder och motiverar genom att vara tydlig och lyhörd. Du är strukturerad och självgående och besitter en hög grad av självinsikt och sammarbetsförmåga.
Din förmåga att skapa ett öppet arbetsklimat utgör grunden för delaktighet och engagemang.
B-körkort är ett krav.
Kontaktpersoner på detta företaget
Birgitta Larsson
0321-59 52 04
Ann-Mari Johansson
0321-59 51 91
Fackliga kontaktpersoner nås via kommunens växel
0321-59 50 00
Fackliga företrädare nås via kommunens växel
0321-59 50 00
Enhetschef kost Ann-Mari Johansson
0321-59 51 91, 0766-43 51 91
Enhetschef kost Eva Strålin
0321-59 51 90, 0766-43 51 90
Verksamhetschef kost Birgitta Larsson
0321-59 52 04, 0766-43 52 04
Processchef intern service Isabelle Wikström
0321-59 51 81, 0766-43 51 81
Enhetschef kost Lina Andersson
0321-59 51 92, 0766-43 51 92
Verksamhetschef kost Anna-Lena Johansson
0321-59 52 04, 0766-43 52 04