VI REKRYTERAR... en ambitiös och driven kock

Arbetsbeskrivning

RestaurangAssistans AB

Om RestaurangAssistans
RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag.


Om tjänsten
Carlsson Catering & Event är ett dotterbolag till Carlsson Event som erbjuder företagskickoffer och event. Koncernen är en unik helhetsleverantör av konferenser och möten, personalkickoff, skräddarsydda event, privata fester och bröllop samt catering.
Carlsson Catering & Event har egna mötes- och festlokaler samt restaurangkök i Hög mellan Löddeköpinge och Kävlinge. Carlsson Event är marknadsledande i regionen och kan leverera alla typer av event, stort som smått, paketerat och skräddarsytt.

För Carlsson Catering & Events räkning rekryterar vi nu en kock med ett helhetsansvar.

Carlssonteamet är en liten, välsmord, positiv enhet som du kommer att välkomnas in i. Familjärt, roligt och högt i tak är väl beskrivande ord för gruppens dynamik. Företagets kontor befinner sig i Malmö medan köket och lokalerna ligger i Hög, mitt emellan Kävlinge och Löddeköpinge. Under hektiska perioder befinner man sig i Hög, då det är lite lugnare jobbar man från Malmö varifrån man sköter allt administrativt och strategiskt. Säsongerna påverkar stort vilket gör att man som oftast arbetar efter parollen ”jobba hårt – vila sen”. Arbetet i sig är väldigt varierande och förutom de ordinarie sysslorna engagerar man sig även aktivt i eventen. Man kan befinna sig ute på en catering och grilla till kunderna, man kör ut och dukar upp bufféer, slår upp ett tält, håller i matlagningsevent på plats, diskuterar menyer med kunder med mera.

Som ansvarig kock sörjer du för allt inom köksgrenen - att ta fram nya menyer och koncept, hålla köksprocenten i schack, egenkontroll, varubeställningar och naturligtvis – matlagning. Du kommer att förvalta och vidareutveckla såväl maten som lokalerna du arbetar i.
Som person är du högpresterande, hungrig, har vilja, engagemang och drivkraft och sporras av nya utmaningar. Vi ser att du är kreativ i din yrkesroll och brinner för det du gör. Du är van vid att jobba med råvaror från grunden och undviker halvfabrikat. Organisatorisk, flexibel, stresstålig och prestigelös är mycket viktiga egenskaper vi eftersöker. Du är en social person som gillar mötet mellan människor och tycker om att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter.

För sökande krävs restaurangutbildning i botten följt av flerårig dokumenterad erfarenhet från catering och/eller konferensanläggning eller liknande verksamhet. Du har haft ledande positioner i köket och kan hela den administrativa delen som hör därtill.
Kön och nationalitet är egalt då vi eftersöker kompetens och rätt personlighet. Dock kräver tjänsten att du kommunicerar obehindrat på svenska och i såväl tal som skrift, övriga språk är meriterande.
Vi ser gärna att du uppnått mogen ålder och har stabila familjeförhållanden. På grund av företagets belägenheter krävs det att du har körkort och bil.
Lön enligt kollektivavtal och efter överenskommelse med arbetsgivare
Tillsättning av tjänsten beräknas till oktober och/eller efter överenskommelse med arbetsgivare
Intervjuer sker fortlöpande, välkommen med din ansökan redan idag.

Kontaktpersoner på detta företaget

Johan Israelsson

Ulrika Franzen Körlof

Cathrine Kolberg

Douglas Lundgren

Christian Forsberg

Kasper Höglind

Fredrik Scander

Marie-Louise Stolpe

Mattias Olsson

Amina Bettach

Sammanfattning

  • Arbetsplats: RestaurangAssistans Stockholm
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Publicerat: 9 september 2013

Besöksadress

Frejgatan 39
None

Postadress

TULEGATAN 55 BV
Stockholm, 11353

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010