OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
RestaurangAssistans är Sveriges största och mest välmeriterade bemannings- och rekryteringsföretag inom hotell och restaurang. Företaget är rikstäckande med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Våra kunder är hotell, företagsrestauranger, kurs- och konferensanläggningar, festvåningar samt cateringföretag. RestaurangAssistans rekryterar nu en Executive Chef/Köksmästare för heltidsanställning på Clarion Grand Hotel i Helsingborg. Clarion Grand Hotel Helsingborg består av 164 rum, restaurang, pianobar, trattoria och kafe. Vi söker nu en hungrig köksmästare med (dokumenterad utbildning) restaurangskola (eller motsvarande) i grunden och flerårig erfarenhet bakom sig. Vi ser gärna att du har jobbat i liknande befattning under tidigare arbeten. Ett krav är att du har goda datakunskaper i MS Word och MS Excel samt att du har god vana av köksekonomi. Du kommer ingå i ett team bestående av 5 kockar och en souschef . Du har förmågan att anpassa dig efter varje uppkommen situation och trivs i ett högt tempo. Du är organisatorisk, ordningsam och rak i din kommunikation. Du kommer aktivt att leda den dagliga driften och utvecklingen av hotellets kök i samråd med F&B Manager. Du planlägger själv ditt arbete men uppskattningsvis kommer du att vara i driften 50 % och utföra administrativt arbete 50 % av tiden. Clarion Grand Hotels restaurangverksamhet innefattar även Waynes Coffee och restaurang Grandissimo. Du rapporterar direkt till hotellets F&B-manager. Intervjuer sker fortlöpande Välkommen med din ansökan redan idag
Kontaktpersoner på detta företaget
Johan Israelsson
Ulrika Franzen Körlof
Cathrine Kolberg
Douglas Lundgren
Christian Forsberg
Kasper Höglind
Fredrik Scander
Marie-Louise Stolpe
Mattias Olsson
Amina Bettach