OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Om RestaurangAssistans
RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Oslo
Att vara anställd på RestaurangAssistans är utvecklande, lärorikt och du skaffar dig snabbt erfarenheter som det annars kan ta år att uppnå. Omväxlande och utmanande är orden som bäst beskriver hur det är att arbeta med oss. Du byter ofta arbetsplats vilket ger möjligheter till ett brett kontaktnät i branschen och erfarenheter av olika typer av hotell, restauranger och evenemang. Vi erbjuder dig en unik möjlighet som få andra arbetsgivare kan erbjuda.
Är du som person flexibel och engagerad, har stark drivkraft och ständigt söker nya erfarenheter och utmaningar – då har du kommit helt rätt!
Om tjänsten
Du blickar ut över en magisk solnedgång i Hanöbukten. I ryggen har du Österlens alla äppelodlingar och säden står svajandes över fälten. Du känner lugn och ro i kropp och själ. Du är nöjd med din livssituation och tillfreds med att befinna dig på en av Skånes vackraste arbetsplatser.
Med en 170 år gammal anrik historia står Hotel Svea stolt som resmålet nummer ett för lokalbor, stockholmare och skåningar i allmänhet som befinner sig på Österlen. Från att ha varit en enkel serveringslokal för öl till att bli stamgästhak för bl.a. Fritiof Nilsson Piraten (det var här han skrev Bombi Bitt) till att idag vara ett modernt etablissemang med den största respekt för tradition och historia.
För Hotel Sveas räkning rekryterar vi nu deras nya Restaurangchef.
Befattningen innefattar, för en tjänst på den här nivån, sedvanligt förekommande arbetsuppgifter. Du kommer att leda och fördela arbetet i restaurangen och ansvarar för planering, inköp, ekonomi och logistik. Du ansvarar för personal och schemaläggning, rekrytering och rapportering. Säkerhet, renhållning, miljö- och personalfrågor.
I rollen ser vi av dig ett mycket gott värdskap. Tjänsten ska ledas genom föredöme vilket placerar dig ca 80 % på golvet och ca 20 % administrativt. Det är av extremt stor betydelse att du tar ett lokalt ägarskap över ”din” restaurang då det är du som kommer att ha totalansvar över avdelningen. För rätt person finns stora möjligheter att växa inom organisationen.
För sökanden kräver vi minst 8 års erfarenhet av yrket varav 3 i ledande befattning. Du har god och dokumenterad erfarenhet av allt ovan nämnt som tjänsten innefattar. Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift, engelska och övriga språk meriterande, dansk förståelse önskvärd.
Vi ser dig ha en stor bredd och variation i din erfarenhet och bakgrund. Som person tror vi att du är utåtriktad, driven, flexibel och relationsbyggande i din karaktär. Du har ett genuint intresse för mat och dryck. Du är en inspirerande och motiverande ledare och har förmågan att entusiasmera dina medarbetare genom att du själv deltar aktivt i den dagliga driften. Genom ett flexibelt och tydligt ledarskap ska du vara drivande i utvecklingen av restaurangen och av våra medarbetare i deras personliga utveckling.
Tjänsten är tillsvidare på heltid och börjar med provanställning
Tjänsten beräknas tillträdas under oktober-november, anpassning sker beroende på kandidat
Lön enligt avtal och efter överenskommelse
För kandidater med planer att flytta kommer möjlighet för hjälp med boende finnas.
Intervjuer sker fortlöpande, välkommen med din ansökan redan idag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Johan Israelsson
Ulrika Franzen Körlof
Cathrine Kolberg
Douglas Lundgren
Christian Forsberg
Kasper Höglind
Fredrik Scander
Marie-Louise Stolpe
Mattias Olsson
Amina Bettach