OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Om kunden
ICEHOTEL, beläget i Jukkasjärvi, har sedan 1989 lockat besökare från världens alla hörn. Det spektakulära hotellet byggs årligen upp av is som skördas från Torne älv och inhyser vacker iskonst och makalös arkitektur unik i sitt slag. Hotellet erbjuder en arktisk upplevelse utöver det vanliga med spännande aktiviteter i spektakulära omgivningar. Naturen spelar huvudrollen även i de kulinariska upplevelserna, med fokus på lokala och naturnära smaker. Genom konceptet ICEHOTEL 365 kan besökare året runt kliva in och förundras av den vackra iskonsten och unika isrummen även om sommaren utomhus står i full blom.
Om tjänsten
ICEHOTEL letar nu efter deras nästa restaurangchef. Restaurangerna är en essentiell del i upplevelsen som hotellet vill ge sina gäster, vilket innebär en mycket hög kvalitet och service i världsklass. Som restaurangchef har du en viktig roll i att ge gästen en minnesvärd upplevelse. Med en positiv attityd manövrerar du tillsammans med F&B manager den berömda isbaren, de olika restaurangerna samt konferenser, event och bröllop. Det är stundvis högt tryck och stundvis perioder av lugn, du bör uppskatta båda delarna för att trivas i rollen.
Med ditt relationsskapande sätt genererar du ett angenämt klimat för både kollegor och gäster att vistas i. Att organisera och planera bör ligga dig varmt om hjärtat då delar av ditt arbete är att lägga scheman, hantera inköp samt hålla utbildningar och introduktioner för nyanställda. Du är närvarande i den dagliga driften av alla enheter och kommer att stötta och leda personalen i sitt arbete.
Primära ansvarsområden
- Daglig drift av restaurangen
- Inköp
- Arbetsledning
- Schemaläggning
- Utveckling av verksamheten
Din profil
Längtar du efter en vardag med närhet av naturen? Möjligtvis bor du redan i Kiruna, är redo för att starta ett nytt kapitel av livet i natursköna Lappland eller vill testa på denna tjänst över en säsong. ICEHOTEL är beläget i det lilla samhället Jukkasjärvi endast 20 minuter med bil ifrån Kiruna stad. Att leva uppe i det arktiska landskapet gör att norrsken, skidåkning, flugfiske och andra naturupplevelser blir en naturlig del av din vardag.
Du drivs av att binda samman människor och skapa en arbetsmiljö för de anställda att utvecklas i. På ICEHOTEL kommer dina medarbetare ha ett brett spektra av olika nationaliteter och du tycker om att arbeta i en internationell miljö. I och med att personalstyrkan varierar i omfattning utifrån säsong tycker du om utmaningen i att ständigt arbeta med att sammansvetsa det ständigt föränderliga teamet.
Vi söker dig som
- Har erfarenhet av liknande arbete, gärna på hotell
- Har ett stort intresse för mat och dryck
- Trivs i en bred roll
- Brinner för att skapa goda relationer
- Kan jobba självständigt men är självklart också en bra lagspelare
- Är prestigelös och flexibel i ditt arbete
- Talar svenska och engelska obehindrat
Övrig information
Start: Flexibelt, enligt överenskommelse
Vid säsongsarbete: september 2022 - april 2023
Omfattning: 40 timmar per vecka med varierande arbetstider
Lön: Enligt överenskommelse
Boende: Möjlighet till personalbostad finns
Om oss
Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.
Sök tjänsten genom att klicka på "Ansök här!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla oss på beatrice@carotte.se
Kontaktpersoner på detta företaget
Sandra Bäckman
Sarah Högbacka
Oscar Ohlsén
Fideli Svensson