OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor såväl som rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. RestaurangAssistans är medlemmar i SHR och Bemanningsföretagen. Vi söker nu för kundsräkning 2 stycken teamchefer till ny italiensk restaurangkedja som öppnar i Stockholm/Sverige! I höst lanseras den första Vapianorestaurangen i Stockholm/Sverige. Vapiano är en restaurangkedja som expanderar mycket snabbt internationellt och som 2006 utnämndes till "Concept of the Year" av branschtidningen Food Services Europe & Middle East. För närvarande finns restauranger i Tyskland, Österrike, Schweiz, Belgien, Holland, Turkiet och i USA. Restaurangernas image präglas av italiensk livsstil med en avslappnad atmosfär. Vapianos koncept tillhör det i Sverige mer eller mindre okända segmentet "fast casual", vilket innebär att maten serveras snabbt och till ett bra pris men i en mycket angenäm miljö som är varm, välkomnande och modern. Vi söker nu till Vapianos första svenska restaurang, 2 stycken teamchefer för: 1) Produktionsköket: här förbereder (och i viss mån tillagar) vi all mat som sedan tillagas i det öppna köket. Detta inkluderar produktion av färsk pasta, pastasåser, efterrätter, dressingar, skärning av grönsaker och kött samt mycket mer. Utbildning samt viss erfarenhet inom kockyrket är krav. 2) Det öppna köket: här tillagas och serveras pasta, sallader, italiensk antipasti samt pizza direkt framför kunden. Kunden beställer direkt från köket, varför en kundorienterad attityd är av största vikt. Kockutbildning/-erfarenhet är en fördel, men inget krav. Du är en ansvarsfull och synnerligen serviceorienterad person som är mycket kvalitetsfokuserad. Du kommer att ansvara för ett team på 5-15 personer. Vi förutsätter att du har tidigare kökserfarenhet - gärna också från andra konceptrestauranger eller annan restaurangkedja. Därutöver är en positiv och kundvänlig attityd av största vikt, i synnerhet i det öppna köket. En systemorienterad men samtidigt avslappnad/positiv arbetsstil är för dig självklart! Är du intresserad? Välkommen med din ansökan!
Kontaktpersoner på detta företaget
Johan Israelsson
Ulrika Franzen Körlof
Cathrine Kolberg
Douglas Lundgren
Christian Forsberg
Kasper Höglind
Fredrik Scander
Marie-Louise Stolpe
Mattias Olsson
Amina Bettach