OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
OM FORSEA
Den blå vägen är också den grönaste. Genom täta turer, punktliga avgångar och i alla slags väder trafikerar vi vårt älskade sund så att människor kan mötas och regionen utvecklas. Vår satsning på helt batteridrivna färjor gör att vi inte bara är det mest effektiva transportalternativet, utan också det mest hållbara. Vi är en verksamhet i ständig rörelse.
(SÖKORD: Kock, Souschef, Kallskänka, Matkreatör, Kökschef, Varmkök, Kallkök)
OM TJÄNSTEN
På vår resa mot en hållbarare verksamhet kan vi stolt berätta att vi både har en KRAV-märkt restaurang och att vi som första rederi i Skandinavien valt att servera endast MSC- och ASC-märkt fisk och skaldjur. Nu söker vi en eller flera kockar som vill arbeta extra hos oss vid semestrar, sjukfrånvaro och vid våra högsäsonger. Vi söker dig som har fokus på både kvalitet, service och tänker hållbarhet i din roll. Vi erbjuder en omväxlande arbetsplats där vi lagar mat från grunden med ett stort fokus på hållbarhet och närproducerade råvaror. På våra menyer ska det alltid finnas något som lockar alla!
Vi lägger stor vikt vid att laga all mat från grunden, med de bästa råvarorna. Vi ser gärna att du är bidragande till att kvaliteten på maten ständigt ökar och att vi tillsammans upprätthåller vårt goda rykte. Som kock hos oss arbetar du skift vilket innebär du arbetar både dag, kväll och helger. I köket arbetar ett 15-tal engagerade och kompetenta personer.
Oavsett vad du arbetar med på Aurora är du del av fartygets säkerhetsbesättning vilket innebär att du även medverkar i regelbundna säkerhetsövningar och säkerhetsutbildningar, är simkunnig och fullt frisk. För att få arbeta ombord krävs hälsoundersökning följt av friskhetsintyg, samt säkerhetsutbildning – det ombesörjer vi.
Visste du att Waves på Aurora är Sveriges tredje mest bokade restaurang?
DIN PROFIL
Som person tar du stort ansvar för dina arbetsuppgifter och bidrar med dina egna idéer till menyn. Du har gästens nöjdhet i fokus och bidrar till en god arbetsstämning även om tempot stundtals är högt. Vi ser gärna att du har bred och gedigen matlagningskunskap med intresse för både det varma och kalla köket.
Du har relevant utbildning och gärna några års erfarenhet som kock eller kocksteward.
VÅRT ERBJUDANDE
Du blir en del av ett företag i tillväxt som befinner sig mitt i det vi kallar ”den gröna resan”, en miljö- och kulturresa, både internt och externt. Hälsa och trivsel är högt värderat hos oss! Förutom ett generöst förmånspaket finns även möjlighet till varierande arbetstider. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar som är Respekt, Pålitlighet, Samarbete, och Engagemang.
Vill du vara med på vår resa?
INTRESSERAD?
Tveka inte att skicka in din ansökan om du vill bli en del av oss! Vill du besöka oss för att se hur arbetsplatsen ser ut, är du välkommen att kontakta HR Partner Charlott Kreuger på 0761-74 77 40.
Vi ber dig söka tjänsten genom vårt rekryteringssystem, för att kunna hantera dina personuppgifter på ett säkert sätt. Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 2022-12-04.