OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Fazers mission är att skapa smakupplevelser. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, de kunniga medarbetarnas passion och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Målsättningen är att dela ett gott liv, varenda dag. Fazer-koncernens omsättning uppgick till knappt 1,7 miljarder euro år 2013, och antalet anställda är över 15 000. Fazers verksamhet styrs av de etiska principerna som grundar sig på koncernens värderingar och FN:s Global Compact.
Fazer Food Services är ledande inom måltidstjänster i Norden. De flesta restauranger drivs under varumärket Amica och från 2013 även under varumärket Fazer. Våra cirka 220 enheter i Sverige finns på företag, skolor och universitet samt inom försvaret och äldrevården och vi är cirka 1500 anställda.
Vi skapar smakupplevelser
Skolrestaurangen är belägen i Läraskolan som till hösten flyttar till egna lokaler. Vi kommer att servera 220 luncher och 80 mellanmål per dag. Lunchgästerna är skolbarn i åldern 6 till 15 år som ska serveras en inbjudande och fräsch lunch varje dag. Vi har höga ambitioner när det gäller smak, doft, utseende och miljö och kommer att ha ett tätt samarbete med skolans personal och elever när det gäller utveckling av skollunchen.
Nu söker vi en kock som vill vara med och utveckla restaurangen. Vi förutsätter att du har branschvana och dokumenterad erfarenhet från att arbeta som kock. Ditt stora intresse och din kunskap för maten tar vi för given. Du drivs av att varje dag skapa smakupplevelser och du inspirerar dina kollegor genom din känsla för samarbete och kundfokus. I dagsläget räknar vi med att styrkan i köket består av en kock och ett restaurangbiträde. För att trivas hos oss är du handlingskraftig, flexibel och motiveras av att dagligen leverera en hög servicenivå.
Vi tror att du har:
• service och kvalitet som honnörsord
• goda kunskaper om dietkost/specialkost
• erfarenhet av att självständigt sköta beställningar från leverantörer
• vana från kvalitetsarbete
• datavana
• känsla för att utveckla långsiktiga relationer
• ett gediget intresse för mat
Som person är du extrovert och älskar att vistas i matsalen tillsammans med barnen under lunchen. Du har förmåga att entusiasmera dina kollegor i den dagliga driften med alla förekommande arbetsuppgifter. Du ska vara drivande i utvecklingen av restaurangen och är naturligtvis en utåtriktad, självständig och relationsbyggande person. Du har ett mycket stort intresse för mat.
Arbetstid: 100 %, dagtid mån - fre. Uppehållsanställning.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde i augusti 2014.
Vi tillämpar (6) sex månaders provanställning.
Fazer Food Services har kollektivavtal med Kommunal.
Vill du veta mer?
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Restauranggruppchef, maria.lindahl@fazer.com
Vi tillämpar löpande urval.
Sista ansökningsdag: 2014-06-10
Kontaktpersoner på detta företaget
Helene Urdin
Niclas Sjölund
Maria Lindahl
Nicklas Tjäderbäck
Carina Romedahl
Lena Sundström
Jessica Goldhahn
Anneli Eriksson
031-7649290
Ann Dahlgren
Kristina Elliot