Vi söker en kock till Säfsen Resort

Vi söker en kock till Säfsen Resort

Arbetsbeskrivning

Säfsen är friluftsanläggning i södra Dalarna. Under vintern jobbar vi främst med skidåkning, både alpint och längd. Under barmarkssäsongen jobbar vi med fiske, cykling och vandring.
På Säfsen är vi i personalen det som gör skillnaden för våra gäster. Vi jobbar med att ge gästen en semester som överträffar deras förväntningar. På Säfsen jobbar vi tillsammans som ett företag, vilket innebär att vid behov finns det möjlighet att jobba på andra avdelningar. Detta gör att personalen får en större förståelse och kunskap om hela företaget, variation i arbetet samt personlig utveckling. Vi ser fram emot att få jobba med dig!

Se mer på www.safsen.se
- Du har en gymnasial eller eftergymnasial kockutbildning.
- Du har jobbat som kock i minst 4 år och känner dig trygg med att på egen hand tillreda en a la carte för 20 personer.
- Du är glad, har en passion för matlagning och du vill lära dig mer för att utvecklas inom ditt yrke.
-Du har grundläggande kunskaper om buffé och A la carte servering och ser både servispersonal och diskpersonal som dina kollegor.
-Du har goda kunskaper i livsmedelshygien och ser det som en självklarhet att hålla god hygien och att säkerställa kvalitet i köket där du jobbar. Vi jobbar utifrån vår ledarmodell – Vill -> Delaktighet -> Ägandeskap -> Resultat. Vi tror att Vilja styr oss människor! Om man har ett genuint intresse för sin arbetsplats, brinner för sitt yrke och att ge service till våra gäster så tillåter vi en mycket hög Delaktighet i produkten. Det ger Dig möjlighet till ett ärligt Ägandeskap. Vi är säkra på att det är nyckeln till ett gott ekonomiskt resultat, nöjda gäster, en rolig & utvecklande arbetsplats.
Här kan du vara dig själv, det är så vi lyckas ge genuin och personlig service till våra gäster.

Arbetsplatsen
Säfsen ligger i byn Fredriksberg, Ludvika kommun,12 mil norr om Karlstad och 22 mil från Stockholm. Det är en friluftsanläggning men oändliga möjligheter till vandring, fiske, mountainbike cykling, landåkning och alpinåkning på vintern.
Säfsen äger och driver restaurangverksamheten bestående av Hyttan Kök&Bar och Solbergets Wärdshus. Restaurangen Hyttan Kök&Bar är öppen på årsbasis med lite skiftande servisgrand i perioden mellan vinter- och sommarsäsongen. Solbergets Wärdshus är öppen under vintersäsong (mitten på december – mitten på april). Vi ser att du kommer jobba på båda enheterna.
Vi har god kunskap om vem gästen på Säfsen är. Vi har valt gästkategori som vi vill ska besöka oss och riktar vår marknadsföring mot barnfamiljer som vill bli mer aktiva men som inte har det som en naturlig del i vardagen. Vi anpassar löpande vår produkt för att passa just den gästen. Du kommer att vara en del i den förändringsprocess vi gör för att utbudet ska passa den barnfamilj som besöker oss.
Till sist ser vi att du har en passion för mat & dryck, kvalitét och service. Du har ett givet intresse för att laga välsmakande mat och att bidra till en god restaurangekonomi samt ett högre NKI, Nöjd Kund Index.

Arbetsuppgifter du innehar som kock på Säfsen

- Tillreda, lägga och servera mat, ta emot leveranser, diska samt göra övriga sysslor som kan förekomma på Säfsen.
Följa de lagar, föreskrifter och rekommendationer som livsmedelsverket och Säfsen föreskriver.
- Bidra till en rolig och effektiv arbetsmiljö i köket.
- Tillsammans med dina kollegor i restaurangen bidra till en bättre och mer strulfri upplevelse för vår gästkategori, barnfamiljer.
- Arbeta tillsammans för en bättre arbetsmiljö genom vår ledarmodell, vill, delaktighet, ägandeskap, resultat.


Varmt välkommen att lämna din ansökan till en rolig och utvecklande arbetsplats!

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Säfsen Resort AB FREDRIKSBERG
  • 5 platser
  • 3 månader – upp till 6 månader
  • Deltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 16 augusti 2022
  • Ansök senast: 14 september 2022

Besöksadress

Säfsbyn 30
None

Postadress

Säfsbyn 30
FREDRIKSBERG, 77010

Liknande jobb


Kock

Kock

6 november 2024

6 november 2024