OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2014 uppgick till mer än 1,6 miljarder euro och företaget har över 15 000 anställda.
Fazer Food Services serverar närmare 80 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under varumärket Fazer. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
På Saltsjöbadens Samskola serverar vi lunch till ca 700 elever och lärare.
Vi söker dig som brinner för att laga mat till barn och som tillsammans med oss vill utveckla och förbättra vårt erbjudande där målet är att laga Sveriges bästa skolmat. Vi arbetar efter Fazers värderingar: Kunden i fokus, Utmärkt kvalitet och Samarbete
Du har erfarenhet från att arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter i ett kök och även med specialkost. Vi söker dig som är positiv, van att arbeta i ett högt tempo utan att tumma på kvalitet eller leveranssäkerhet, tycker om att arbeta med människor och ge service i toppklass. Du bör vara effektiv, noggrann och ha god struktur i ditt arbete. Det är viktigt att du är en delaktig lagspelare och tar ditt ansvar för att enheten ska uppnå uppsatta kvalitetsmål.
Vi ser att du:
• har ett stort matintresse och älskar att laga mat
• är utbildad kock med några års erfarenhet
• är van att arbeta med kökets egenkontroll
• behärskar svenska i tal och skrift
Vi erbjuder dig:
• möjligheten att vara med att påverka och utveckla vårt erbjudande till skolan
• delaktighet i ett duktigt och positivt team som brinner för skolmaten
• möjligheten att arbeta i ett företag där maten alltid står i fokus
Utdrag ur polisregistret krävs.
Tjänsten är en uppehållstjänst med tillträde 24/8 2015.
Lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
Arbetstid: 40tim/vecka.
Vänligen kontakta restaurangansvarig Sofie Åkerberg, 08-717 65 29, om du har frågor.
Välkommen med din ansökan senast 2015-07-31.