OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Fazers mission är att skapa smakupplevelser. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, de kunniga medarbetarnas passion och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Målsättningen är att dela ett gott liv, varenda dag. Fazer-koncernens omsättning uppgick till knappt 1,7 miljarder euro år 2013, och antalet anställda är över 15 000. Fazers verksamhet styrs av de etiska principerna som grundar sig på koncernens värderingar och FN:s Global Compact.
Fazer Food Services är ledande inom måltidstjänster i Norden. De flesta restauranger drivs under varumärket Amica och från 2013 även under varumärket Fazer. Våra cirka 220 enheter i Sverige finns på företag, skolor och universitet samt inom försvaret och äldrevården och vi är cirka 1500 anställda.
Vi skapar smakupplevelser
Restaurang Mötesplatsen serverar cirka 200 luncher per dag. Vi har även konferens- och cateringverksamhet.
Vi söker nu en duktig och driven kallskänka som ska arbeta i köket och utveckla vår redan fantastiska salladsbuffé och övrig beredning av dagens kalla rätter. Du ska även bistå kockarna med diverse förekommande sysslor i köket. Du ansvarar för din egenkontroll och vill alltid leverera god service, hög kvalitet och har lätt för att samarbeta med kollegor.
Vi söker dig som:
- Är ordningsam, har hög arbetsmoral, god social kompetens, glatt humör och framför allt är serviceminded.
- Du ska brinna för ditt jobb och vara uppdaterad och engagerad.
- Du ska ha vana av att jobba med bufféer.
- Vana av kassaarbete är meriterande.
- Erfarenhet av catering är meriterande.
- Förmåga att arbeta självständigt och fatta egna beslut är ett måste.
- Du ska ha god hushållsekonomisk koll och jobba enligt de lagar och regler vi inom restaurang följer.
- Du bör ha minst fem års yrkeserfarenhet.
- Du får saker gjorda och kan självständigt, såväl som i grupp, driva projekt och utveckling mot uppsatta mål.
Vi vill att du ska trivas hos oss och passa in i vårt glada gäng, så stor vikt läggs vid din sociala kompetens och servicenivå.
Tjänsten är på 100 %, 40 timmar/ vecka tillsvidare.
6 månaders provanställning. Lön enligt avtal.
Tillträde 2014-08-11.
För ytterligare information är du välkommen att kontakta restauranggruppchef Anette Aronsson på mejl anette.aronsson@fazer.com eller telefon 070-645 58 64.
Fazer Food Services har kollektivavtal med HRF. Kontaktperson för HRF är Margareta Granda-Berg, nås via växeln på telefon 08-472 70 00.
Sista ansökningsdag är 2014-07-31. Välkommen med din ansökan!
Ansökningar behandlas löpande.
Kontaktpersoner på detta företaget
Helene Urdin
Niclas Sjölund
Maria Lindahl
Nicklas Tjäderbäck
Carina Romedahl
Lena Sundström
Jessica Goldhahn
Anneli Eriksson
031-7649290
Ann Dahlgren
Kristina Elliot