OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Pysslingen Förskolor och Skolor AB har mer än 25 års erfarenhet av lärande och erbjuder en mångfald av erkända pedagogiska metoder. Lärandekulturen kännetecknas av att varje individ ska utveckla talanger för livets upptäcktsresa. Pysslingen har ca 2500 medarbetare fördelat på cirka 150 enheter i 30 kommuner som alla fokuserar på att uppfylla löftet om lärande i världsklass – varje dag. www.pysslingen.se
Söderby skola är en grundskola upp till åk 3 med förskoleklass, skola och skolbarnomsorg. Vi är till hösten ca 200 barn och 28 anställda.
Det som kännetecknar Söderby Skola är, förutom vårt personliga bemötande i en familjär atmosfär, är arbetet med att utveckla trygga barn och att alla våra beslut tas med barnen i fokus. Vi arbetar efter erkända pedagogiska principer samtidigt som vi ständigt vill utveckla oss i vårt lärsätt. Vi har utbildade pedagoger i varje klass och förskolelärare, grundskolelärare och fritidshemspersonal arbetar tillsammans under skoldagen.
Vi vet att rörelse och uteverksamhet tillsammans med näringsriktigt kost främjar lärandet. Det gör att vi sedan många år även prioriterar dessa områden och som numera har blivit en del av skolans profil.
Under 15 år har vår kock lagat all vår mat, men nu har han valt att ta steget mot nya utmaningar utanför Söderby. Detta gör att vi vill hitta någon som med glädje och engagemang brinner för att laga en god och näringsriktig kost till Söderbys barn och personal.
Du arbetar i köket tillsammans med vår kallskänka och vår diskare. Tillsammans ansvarar ni för att laga frukost, lunch och mellanmål till våra elever och personal.
Vi söker dig som tycker om att arbeta med mat och människor och som har ett intresse för att ge barn ett hälsosammare liv genom att erbjuda variation och näringsrik mat.
Du är som person kreativ och flexibel, du arbetar självständigt -även i stunder då det är högt tempo, men du är lyhörd och har också lätt för att samarbeta. För oss är det också viktigt att du är glad och positiv, att du har ett gott bemötande och är serviceinriktad.
Arbetsuppgifter
I arbetet ingår att planera meny, tillagning av mat inklusive specialkost, inköp och varuplock samt städning i köket.
Det ingår även att ansvara för egenkontroll och livsmedelshygien utifrån gällande riktlinjer.
Kvalifikationer:
Utbildad kock
Goda kunskaper i tillagning av specialkost
Erfarenhet och utbildning i egenkontroll
Erfarenhet från branschen
Datorvana är ett plus.
Förutom dina kvalifikationer lägger vi stor vikt vid vem du är som person. Det är viktigt att du har rätt drivkrafter och att du passar in i vårt gäng. Om du tror att du är rätt person och om du tror att det här jobbet vore något för dig, så är du välkommen med din ansökan!
Pysslingen är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan; förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning.
Kontaktpersoner på detta företaget
Margaretha Eventhén, Rektor
0705-217254
Sara Larsson, Skolkoordinator
046-163040
Cecilia Lelinge, Utvecklingsledare åk 1-3
0722-324532
Johan Skage, rektor
073-561 35 10
Linda Olovsson, Skolkoordinator
021-15 60 73
Anna-Erika Löfqvist, Förskolechef
+46-733 716 116
Jenny Larsson, förskolechef
+46704442738
Johan Svenonius, Regionchef
073 633 0742
Susanna Larsson, Bitr. Förskolechef
0722-159 155
Annika Falck, Rektor
0708444700