OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fazer-koncernen är ett familjeföretag grundat 1891; då öppnade Karl Fazer sitt första konditori i Helsingfors. I dag har Fazer-koncernen verksamhet i åtta länder och skapar smakupplevelser inom sina två affärsområden, Fazer Food Services och Fazer Brands. Kända varumärken är bl.a. Fazer, Skogaholm, Dumle och Geisha. År 2012 var koncernens omsättning knappt 1,7 miljarder euro och antalet anställda drygt 15 000.
Fazer Food Services är det ledande företaget inom måltidstjänster i Norden, och erbjuder måltidslösningar av stor variation. Fazer Food Services har över 1 100 restauranger i Norden och driver bland annat företagsrestauranger inom den privata och offentliga sektorn, studentrestauranger, försvarsrestauranger och caféer samt erbjuder måltidstjänster för skolor och offentliga inrättningar. Fazer Food Services viktigaste varumärken är Karl Fazer, Fazer och Amica.
Till Restaurang Brunnsta Värdshus i Eskilstuna, söker vi en souschef som är ”hungrig” på nya utmaningar. Du har vana av husmanskost, à la carte och ”fine dining ”. Du tycker om att botanisera med smaker och hittar inspiration bland de nya köken. Tillsammans med oss andra i teamet skapar du dagligen smakupplevelser för våra gäster.
Vi serverar dagligen cirka 650 luncher i vår restaurang och till vår cateringverksamhet som ständigt växer. Vi är en nyckelhålscertifierad restaurang där vi stolt erbjuder våra gäster ett hälsosamt alternativ till den mer traditionella maten. Vi bakar även vårt bröd själva.
Vi behöver förstärka vårt kök med en souschef som vill hjälpa oss att vidareutveckla kök och restaurang.
Våra förväntningar på dig:
• Vi ser att du har stor passion för mat och att god kvalitet är ledord för dig.
• Du är erfaren, noggrann och värdesätter att laga mat från grunden.
• För att trivas hos oss är du flexibel, tycker om att jobba i team och ibland självständigt.
• Du kan och vill ta egna beslut och motiveras av högt tempo.
• Du är väl insatt i livsmedelsverkets egenkontrollprogram och tycker om att ha rent och snyggt runt om dig.
• Vi vill att duhar utbildning inom branschen
• Du tycker att förändringar är positivt och utmanande
• Du behärskar svenska i tal och skrift.
• Har du erfarenheter ifrån event med fine dining, stora som små, är det meriterande.
Arbetstid
Heltid dagtid. Kvälls- och helgarbete förekommer vid beställningar.
Lön
Lön enligt överenskommelse.
Tjänsten ska tillsättas omgående. Fazer Food Service har kollektivavtal med HRF.
För ytterligare information är du välkommen att kontakta restaurangchef Annika Flodmark, telefon 070-740 86 96.
Välkommen med din ansökan senast 2014-01-28.
Kontaktpersoner på detta företaget
Helene Urdin
Niclas Sjölund
Maria Lindahl
Nicklas Tjäderbäck
Carina Romedahl
Lena Sundström
Jessica Goldhahn
Anneli Eriksson
031-7649290
Ann Dahlgren
Kristina Elliot