Vi söker en Restaurangchef som brinner för grym service och Italiensk mat

Arbetsbeskrivning

Uppdraget som Restaurangchef innebär att du styr den dagliga driften och gör det möjligt för ditt team att leverera på topp och kunna ge våra gäster fantastisk service. Du är lagkaptenen i ditt team och strävar hela tiden efter att uppmuntra, inspirera och leda ditt team mot våra uppsatta ekonomiska mål såväl som vår gästnöjdhet.
Du är ansiktet utåt för restaurangen och andas vårt koncept. Du älskar att ge fantastisk service och jobbar nära ditt team och visar vägen. Det är viktigt att ditt team respekterar dig, ditt ledarskap och dina beslut.


Du ansvarar för att 450 Gradis koncept, väletablerade varumärke och familjära känsla blir en del i allt som görs i företaget. Vi värnar om relationer, ledarskap och våra gäster.
Du utvecklar och sätter rutiner för det dagliga arbetet, är lyhörd och tar in andras erfarenheter på ett ödmjukt sätt men ser samtidigt till att dina rutiner efterlevs, följs upp, bearbetas och dokumenteras.
Alla rutiner som sätts upp ska dokumenteras i ett och samma format och sparas på 450 Gradis Google Drive. Du rapporterar direkt till ledningsgruppen där du även sitter med tillsammans med Hovmästare och Köksmästare.


Rekrytering av personal tillsammans med Ledningsgruppen och deras valda verktyg
Utbildning i servicen
Planerar, samordnar och leder verksamheten mot dess uppsatta mål
Följer upp och utvärderar verksamheten och dess uppsatta mål
Vidtar eller föreslår åtgärder vid avvikelser
Bedömer medarbetares insatser och rekryterar nya efter behov
Utreder organisations -och arbetsformer, resurskrav och utbildningsbehov
Utarbetar förslag till policy och strategier samt metod och teknik för genomförande och uppföljning av verksamheten och dess resultat
Har fullt ansvar för verksamhetens profit and loss
Speciella händelser, bokningsflödet och antal gäster som är bokat och förväntat
Har koll på väderleksrapporten för dagen och tre (3) dagar framåt
Bemannar restaurangen rätt efter bokning, historik, och väderprognos
Startar upp kassor, menyändringar i app, på svarta tavlan och i fysisk meny
Ser till att restaurangen och uteserveringen är städad
Ser till att allt är påfyllt i arrangéer och på bord
Ser till att öppningsrutinerna fullföljs
Ser till att stägningsrutinerna fullföljs
Delegerar arbetet i teamet
Utvecklar kvalitén i teamet och dess arbete
Är lyhörd i ditt team och och lyssnar på idéer, problematik och utmaningar
Du tar med dig information till och från ledningsgruppen som håller möte varje vecka
Du gör prioriteringar och omdisponeringar
Du rapporterar i loggboken varje dag eller ser till att ansvarig som stänger gör detta.
Du avslutar och räknar kassa, dricks och sammanställer dagen ekonomiskt



Du rapporterar fel, problem och personal till närmsta chef eller ansvarig i den avdelning det uppstått
Du ansvarar tillsammans med din chef för att personalen schemaläggs i god tid
Du ansvarar för att ringa in extrapersonal vid förhinder eller sjukdom
Du ansvarar för att all tidrapportering är korrekt i Planday och påminner ditt team om att stämpla in och ut
Du ansvarar för drickshanteringen och sätter upp ramar för detta
Klar fördel om du jobbat med Trivec&Waiteraid innan

Sammanfattning

  • Arbetsplats: 450 Gradi AB Lidingö
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 10 april 2022
  • Ansök senast: 10 maj 2022

Postadress

Periskopvägen 19 0TR
Lidingö, 18155

Liknande jobb


12 september 2024

Distriktschef sökes

Distriktschef sökes

12 september 2024

ChopChop Märsta söker restaurangchef

ChopChop Märsta söker restaurangchef

12 september 2024

14 augusti 2024