OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
HOTEL STATT söker dig som älskar värdskap, mat och dryck och vars energi och glädje smittar av sig!
Vi söker dig som är modig, glad, strukturerad med en stark känsla för värdskap och försäljning.
Din huvuduppgift är att ge våra gäster en upplevelse över förväntan.
Våren 2017 bytte anrika Stadshotellet ägare och därmed bytte vi även skepnad från ett gammalt Stadshotell till moderna mötesanläggningen Hotel Statt med internationell och pulserande atmosfär. Hela hotellet är nyrenoverat av de nya ägarna Karin och Kjell Jakobsson.
Hotellet ägs av bolaget Room Republic där även V Hotel (Hbg), The Vault Hotel (Hbg) och Hotel Feliz (Palma) ingår. Vi ingår i Best Western, Sure Hotels Collection.
Restaurang Lobbybaren är en á la Carte restaurang med mycket atmosfär, innovativ meny och flertalet events av olika slag. Vi tycker att livet är för kort för att inte dricka bra viner, därför har vi startat Statts Vinvärld där vi lyfter fram att vi satsar på ett stort sortiment och events inriktat på vin, t ex Winemakers Dinner. Vi ser därför väldigt positivt på att du har ett genuint intresse för viner, vilket kommer att ge dig olika möjligheter i begreppet Statts Vinvärld. Vi är intresserade av din ideér.
Arbetsuppgifter
- Servering av mat och dryck i a la carte, festvåningsbeställningar och konferenser
- Erbjuda högsta värdskaps- och kompetensnivå för att alltid tillse att gästerna blir bemötta med glädje och lekfullhet.
- Alltid föregå med gott exempel och vara förebild för övriga kollegor.
- Vara insatt, uppdaterad och kunnig i restaurangens utbud samt trender inom branschen
- Arbeta för en säljkultur på avdelningen.
- Jobba aktivt och engagerat för att nå dina individuella, avdelningens och hotellets mål.
- Jobba tillsammans med alla avdelningar för att alltid ge gästen det bästa värdskap den kan få.
- Aktivt deltagande på avdelnings-/informationsmöten.
Vem är du?
Vi förväntar oss att du genomför ditt arbete med värme, entusiasm och glädje. Du är bekväm med ägande av problem och har en "våga fråga" attityd. Du har passion för yrket, är nyfiken och engagerad och tar dig an dina uppgifter med glädje. Du är van att arbeta snabbt och flexibelt och som sagt, alltid med ambitionen att överträffa gästers och medarbetares förväntningar.
- Du har stort gästfokus, är lyhörd och lösningsorienterad och kombinerar kvalitetstänk med noggrannhet och engagemang
- Du trivs med att arbeta i en miljö med högt tempo, du vågar fråga och tar egna initiativ
- Du har god samarbetsförmåga och värdesätter teamarbete
- Du är en ödmjuk, prestigelös glädjespridare med glimten i ögat och mycket JA-attityd
- Du har god kassavana
- Du är flytande svenska och engelska i tal och skrift
- Du har erfarenhet av servering och värdskap.
- Ett stort intresse för mat och dryck. Det är meriterande om du är utbildad sommelier eller bartender.
Vi erbjuder dig
- En arbetsplats som utvecklas och ser varje dag som en möjlighet att nå våra mål
- Utvecklingsmöjligheter inom Room Republic
- Likasinnade kollegor som kommer att vilja lära sig av DIG
- Nya bekantskaper, massor med underbara gäster och kollegor
Är det du?
Tillsammans ska vi skapa en av Skånes mest attraktiva mötesplatser med en hög ambition och en självklar målsättning att Hotel Statt ska ha den absolut bästa personalen och starkaste vinnarkulturen i branschen, med kreativa och personliga talanger som kan leverera utöver det vanliga. Vi välkomnar din drivkraft och passion för att leda, utveckla och skapa extraordinära resultat.
Anställningstyp: Extra vid behov och säsongsanställning
Arbetstider: Framförallt kväll- och helgtjänstgöring.
Skicka din ansökan senast den 2021-06-07. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vill du veta mer om oss så är du välkommen att ringa mig? Vi ser fram emot din ansökan!
Med vänlig hälsning,
Hotel Statt i Hässleholm
Leo Teklic, Restaurangchef 0734-000898
Mail: leo.teklic@statt.se