OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Fazers mission är att skapa smakupplevelser. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, de kunniga medarbetarnas passion och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Målsättningen är att dela ett gott liv, varenda dag. Fazer-koncernens omsättning uppgick till knappt 1,7 miljarder euro år 2013, och antalet anställda är över 15 000. Fazers verksamhet styrs av de etiska principerna som grundar sig på koncernens värderingar och FN:s Global Compact.
Fazer Food Services är ledande inom måltidstjänster i Norden. De flesta restauranger drivs under varumärket Amica och från 2013 även under varumärket Fazer. Våra cirka 220 enheter i Sverige finns på företag, skolor och universitet samt inom försvaret och äldrevården och vi är cirka 1500 anställda.
Vi skapar smakupplevelser
Skolrestaurangen är belägen i Läraskolan som till hösten flyttar till egna lokaler. Vi kommer att servera 220 luncher och 80 mellanmål per dag. Lunchgästerna är skolbarn i åldern 6 till 15 år som ska serveras en inbjudande och fräsch lunch varje dag. Vi har höga ambitioner när det gäller smak, doft, utseende och miljö och kommer att ha ett tätt samarbete med skolans personal och elever när det gäller utveckling av skollunchen.
Vi tror att du har:
• service och kvalitet som honnörsord
• kunskaper om dietkost/specialkost
• vana från kvalitetsarbete(ex egenkontroll)
• erfarenhet av restaurangarbete, kök, sallad och disk
• känsla för att utveckla långsiktiga relationer
• ett gediget intresse för mat och människor
Som person är du extrovert och älskar att vistas i matsalen tillsammans med barnen under lunchen. Du är naturligtvis en utåtriktad, självständig och relationsbyggande person. Du har ett mycket stort intresse för mat.
Arbetstid: 50 % dagtid mån-fre. Uppehållsanställning.
Tillträde i augusti 2014.
Vi tillämpar (6) sex månaders provanställning.
Fazer Food Services har kollektivavtal med Kommunal.
Vill du veta mer?
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Restauranggruppchef, Maria Lindahl: maria.lindahl@fazer.com
Vi tillämpar löpande urval.
Sista ansökningsdag: 2014-06-10
Kontaktpersoner på detta företaget
Helene Urdin
Niclas Sjölund
Maria Lindahl
Nicklas Tjäderbäck
Carina Romedahl
Lena Sundström
Jessica Goldhahn
Anneli Eriksson
031-7649290
Ann Dahlgren
Kristina Elliot