OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning uppgick till knappt 1,7 miljarder euro år 2013, och antalet anställda är över 15 000. Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under varumärket Fazer. Fazer Food Services har cirka 1500 anställda och driver cirka 220 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Till Karlstads Universitet, söker vi dig som är ”hungrig” på nya utmaningar. Du har flerårig vana av husmanskost och à la carte och har jobbat i ledande befattning. Du tycker om att botanisera bland de nya köken och tillsammans med vårt team vill du ge smakupplevelser för våra gäster.
Vi serverar dagligen ca 600 luncher i vår restaurang och vi har en omfattande cateringverksamhet. Vi är en nyckelhålscertifierad restaurang där vi stolt kan erbjuda våra gäster ett hälsosamt alternativ till det traditionella.
Ditt intresse och din kunskap för mat och ekonomi tar vi för given. Vi söker en sann inspiratör med stor energi, och som en del i teamet får du restaurangen och köket att växa.
För att trivas hos oss är du handlingskraftig, flexibel och motiveras av ett högt tempo. Du strävar efter hög servicenivå och har en nytänkande matkultur samt kan trolla med råvarorna. Du är väl insatt i livsmedelsverkets egenkontollprogram & HACCP samt arbetet med arbetsmiljöfrågor.
Dina arbetsuppgifter:
Med begreppet smakupplevelse formar Du våra menyer och som medarbetare står Du för ett värdskap med hög servicekvalitet.Vår främsta uppgift är att servera den perfekta lunchen. Som köksmästare på Karlstads Universitet arbetar du med den ”finstilta” matupplevelsen som det genuina lunchalternativet.
Vi tror att du:
• har utbildning inom branschen och minst 5 års erfarenhet av ledarskap
• tycker om att serva såväl medarbetare som gäster – gästen i fokus är självklart
• service och kvalitet är honnörsord
• är genuint matintresserad och vet vikten av egenkontrollen
• har hög arbetsmoral och ekonomiskt sinne
• du tycker att förändringar är positivt och utmanande
• har flytande svenska i tal & skrift
• datorkunskap, främst i exel & word
• van att jobba i ett högt tempo
Arbetstid
Heltid och dagtid, Kvällsarbete kan förekomma.
Lön
Lön enligt överenskommelse
Tjänsten är ett vikariat som ska tillsättas under augusti fram till och med juni -2016.
Fazer Food Service har kollektivavtal med Unionen. Klubbordförande Ann-Charlotte Bäckström, nås via företagets växel, 08-470 72 00.
För information om tjänsten är du välkommen att kontakta Restauranggruppchef Lena Sundström 070-6796 336.
Välkommen med din ansökan senast 2015-04-30.