OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kiviks Musteri är ett familjeföretag i femte generationen som utvecklar, producerar och säljer produkter baserade på frukter och bär. Med modern teknik och utpräglat miljötänkande tillverkar vi idag bl.a. must, cider, drycker, juice, marmelad, kräm och vin. Våra varumärken bygger på äkta, ärliga och närproducerade produkter som uppskattas av konsumenter som är intresserade av mat och dryck. Vi finns i Skåne, och Stockholm och har dessutom ett välbesökt besöksmål i Kivik med musteributik, restaurang & café samt Äpplets Hus med trädgårdar. Sedan 2015 har vi även ett besöksmål utanför Lund – Solnäs gård – med odling, trädgård och gårdscafé. Koncernen har ca 200 engagerade medarbetare och omsätter ca 700 MSEK.
Vi söker Kock till Restaurang Kärnhuset i Kivik, säsongsanställning
Om tjänsten
Besöksmålet i Kivik är vårt varumärkes skyltfönster, bestående av Musteributiken, Restaurang Kärnhuset, Stinas café, Äpplets Hus samt våra trädgårdar och odlingar. Som kock har du en nyckelroll i våra besökares mat- och dryckesupplevelse hos oss.
Ditt huvudsakliga ansvarsområde är varmkök och kallkök i Restaurang Kärnhuset. Du rapporterar direkt till Restaurangchefen.
Arbetsuppgifter
Förbereda och tillreda varma och kalla rätter
Service och uppläggning av olika förekommande rätter
Egenkontroll och städning
Vem är du?
Du har avslutad gymnasieutbildning, gärna inom restaurang. Tidigare erfarenhet av likande arbetsuppgifter är nödvändigt för att trivas och lyckas i rollen. B-körkort och tillgång till bil (eller cykel) behövs eftersom kollektivtrafiken är begränsad i området. Svenska och/eller engelska i tal och skrift är krav.
För att lyckas i denna roll
Vi söker dig som har ett stort intresse för mat och dryck, gärna med en Österlensk touch. Som person är positiv och noggrann. Det är viktigt att du kan planera ditt arbete på ett effektivt sätt och att du har god förmåga att hantera flera arbetsuppgifter parallellt. Vidare gillar du att arbeta i team och trivs i ett högt tempo. Vi ser gärna att du är kreativ och initiativrik.
Hos oss tror vi på att tillsammans hjälpas åt, att visa mod och ta ansvar samt att vara goda förebilder för varandra och våra kunder. Det är viktigt för oss att du delar dessa värderingar och att du är en person som väljer lösningar framför problem och har ett positivt förhållningssätt till din arbetsplats och dina kollegor!
Tjänsten
Tjänsten är en säsongsanställning på 75-100% under juni-augusti med placering i Kivik och med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiderna är huvudsakligen dagtid, kvällsarbete kan förekomma. Helgarbete ingår enligt schema.
Ansökan
Om detta låter intressant är du välkommen med din ansökan till hr@kiviksmusteri.se senast den 2021-04-04. Märk ansökan ”Kock”
Kontakt
Om du har frågor om tjänsten kontakta Frederic Josephson, telefon 073-528 85 00.
Om Kiviks Musteri
Har du inte redan fått en bra känsla för oss så kan du läsa mer på vår hemsida om vilka vi är och vad vi brinner för. Förhoppningsvis vill du bli en del av oss!
Kontaktpersoner på detta företaget
Underhållschef Arne Axelsson
0414-71995
0725-531995
Redovisningschef Mats Jakobsson
0414-71906
Restaurangchef Madléne Månsson
0414-71945
0705-601945
Restaurangansvarig Madléne Månsson
0414-71945
Caroline Stenkilsson
076-8371932
Chef Intern Logistik Anders Olsson
0414-719 87