OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fazer-koncernen är ett familjeföretag grundat 1891; då öppnade Karl Fazer sitt första konditori i Helsingfors. I dag har Fazer-koncernen verksamhet i åtta länder och skapar smakupplevelser inom sina två affärsområden, Fazer Food Services och Fazer Brands. Kända varumärken är bl.a. Fazer, Skogaholm, Dumle och Geisha. År 2012 var koncernens omsättning knappt 1,7 miljarder euro och antalet anställda drygt 15 000.
Fazer Food Services är det ledande företaget inom måltidstjänster i Norden, och erbjuder måltidslösningar av stor variation. Fazer Food Services har över 1 100 restauranger i Norden och driver bland annat företagsrestauranger inom den privata och offentliga sektorn, studentrestauranger, försvarsrestauranger och caféer samt erbjuder måltidstjänster för skolor och offentliga inrättningar. Fazer Food Services viktigaste varumärken är Karl Fazer, Fazer och Amica.
Vi söker en kock med mycket driv och engagemang till vår restaurang på Sony i Lund. Vi serverar cirka 900 lunch dagligen, samt frukost och lättare lunch i Delin. Kaffe och bakverk serveras i vår coffee shop. Vidare finns här även gästmatsalar, catering och kundevent.
Här är det högt tryck och det händer mycket under dagen. Alla samarbetar och våra värderingar är kunden i fokus och hög service både till gästerna och medarbetarna.
Vi söker dig som har arbetat en tid som kock och som är drivande och resultatinriktad, du trivs att arbeta i team men är samtidigt självgående. Du tycker om att utveckla och förnya, och du har ett gediget matintresse samt följer aktivt trender inom branschen. Att kunna jobba över gränserna och vara lyhörd mot gästen och kollegor är viktigt.
Vi förväntar oss att du:
• Har utbildning inom branschen och minst 5 års yrkeserfarenhet
• Datakunskaper
• Är serviceminded
• Är genuint matintresserad
• Har pondus men ändå är prestigelös
• Har hög arbetsmoral och är flexibel
• Är resultatinriktad och ekonomiskt lagd
• Är villig att ta egna initiativ
• Har kunskap i HACCP
Utöver de vanliga sysslorna i ett kök ingår egenkontroll, menyplanering och kundkontakt i arbetsuppgifterna.
Arbetstiden är heltid, schemalagd dagtid.
Lön enligt överenskommelse, kollektivavtal finns.
Tjänsten ska tillträdas omgående.
Intervjuer kommer att ske löpande.
Välkommen med din ansökan senast 2013-10-31.
Kontaktpersoner på detta företaget
Helene Urdin
Niclas Sjölund
Maria Lindahl
Nicklas Tjäderbäck
Carina Romedahl
Lena Sundström
Jessica Goldhahn
Anneli Eriksson
031-7649290
Ann Dahlgren
Kristina Elliot