OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Adium Omsorgs vårdboende Åshaga i Hjärnarp söker en kock till verksamhetens tillagningskök. Boendet har totalt 40 lägenheter och levererar även lunch och kvällsmat till 40 boende på Karlslunds vårdboende och 20 boende på Bokhöjdens demensboende. Köket erbjuder god hemlagad mat av hög kvalitet.
Som kock i tillagningsköket på Åshaga kommer du att ansvara för tillagning av måltider till de bonde på verksamheterna. I dina arbetsuppgifter ingår de uppgifter som finns i ett kök, så som tillagning av måltider, specialkost, konsistensanpassad kost, diskning, varuhantering, dokumentation och egenkontroll.
Adium Omsorg som är en del av Förenade Care, värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service.
Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.
Kvalifikationer
Du är utbildad kock med dokumenterad erfarenhet från tillagningskök. Du brinner för matlagning och har ett gediget intresse för klassisk svensk husmanskost.
Du kommer att tillaga god och näringsriktig mat för äldre.
Du har goda kunskaper om gällande livsmedelslagar, riktlinjer och rekommendationer vad gäller mat för tillagningskök samt att du har erfarenhet av egenkontroll. Du har blick för vad som behöver göras, är flexibel och kan hantera förändringar. Vi vill att du har datavana samt kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Det är en fördel om du har erfarenhet av tillagning av specialkost och konsistensanpassade måltider.
Egenskaper som målmedvetenhet, engagemang och ansvarstagande i kombination med lyhördhet värderas högt. Är du en glad och positiv person som vill bidra till vår redan höga trivsel i Förenade Care/Adium Omsorg? Välkommen med din ansökan!
Den person vi söker skall ha förmåga att skapa en trivsam måltidsmiljö för de boende samt god arbetsmiljö för personal. Vi vill också att du är idérik, flexibel, kan arbeta självständigt och i grupp. Vi vill att du ska arbeta tillsammans med övriga kockar i köket för att göra maten till en positiv del av vardagen och även vara med i vissa aktiviteter tillsammans med boende som rör mat och dryck.
I tjänsten ingår också kvalitets- och miljöledningsarbete genom att arbeta gemensamt för de mål som man tillsammans med verksamhetschefen kommit överens om på verksamheten.
B-körkort krävs.
Arbetstid/Varaktighet
Deltid 80 % med möjlighet till kommande utökad tjänstgöringsgrad. Tillsvidareanställning.
6 månaders provanställning tillämpas.
Det ingår tjänstgöring på helger.
Tillträde
4 januari 2021
Lön
Månadslön. Kollektivavtal finns.
Kontaktperson
Kökschef Malin Andersson
E-post: malina@forenadecare.com
Telefon: 0722-234728
Kontaktpersoner på detta företaget
Victoria Wiksten Asklöf, Enhetschef
0761049707
Erika Danell, Facklig företrädare
018-727 50 36
Nicola Youngman, vc
018-47 44 200
Antonio Mir Cabot, Verksamhetschef
018-727 24 00
Agneta Mellstrand, Gruppledare
018-727 24 06
Melanie Koren, vc
0705-92 56 10
Victoria Wiksten Asklöf, Enhetschef
0761049707
Pernilla Gauffin, Leg. arb.terapeut/fackllig företrädare
018-727 50 36
Danijela Cvetkovic, verksamhetschef
0761-01 94 10
Monica Norlén, vc
0767-60 24 72