OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazers framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. I år firar Fazer 125-årsjubileum och att det är 150 år sedan företagets grundare Karl Fazer föddes. Fazer-koncernens omsättning 2015 uppgick till mer än 1,5 miljarder euro och antalet anställda till närmare 15 000.
Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Fazer och nya varumärket Tastory. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Skolenheten består av ett produktionskök där vi tillagar mat till 5 skolor, mottagningskök. Här tillagar vi ungefär 3000 portioner skollunch varje dag. Vi levererar god och näringsrik lunch och mellanmål. Vi vill nu ta detta uppdrag ett steg längre och se till att vi blir bäst på skolmat i Sverige. Vi söker dig, en drivande och erfaren kock med kunskap i dietkoster, som vill hjälpa oss att utveckla verksamheten vidare.
Du brinner för matlagning och har viljan att förbättra skolmaten för alla barn. Till din hjälp har du kunniga kollegor, en inköpsportal, en restaurangchef. Som person är du utåtriktad, driven, noggrann och målinriktad.
Inom Fazer arbetar vi efter våra värderingar; Kunden i fokus, Utmärkt kvalitet och Samarbete och de nyckelorden tror vi är ett måste för att lyckas i ditt dagliga arbete.
Arbetet innebär att:
• ansvara för den dagliga driften
• ansvara för god kvalitet på maten
• se till att egenkontrollprogrammet efterföljs, enligt HACCP
• vara med och utveckla menyer med anpassning till säsong
Vi förväntar oss att du: har flera års ledarerfarenhet
• har relevant utbildning, restaurang skola.
• har flerårig matlagningserfarenhet, gärna från husmanskost
• har erfarenhet från storkök, gärna inom skolmåltider
• är strukturerad och stresstålig
• har lätt för att kommunicera och samarbeta
• behärskar svenska i tal och skrift
• har datavana
Arbetstid: 40 tim/ vecka, måndag-fredag (kvällsarbete kan förekomma) Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. (Vi tillämpar (6) sex månaders provanställning.) Ansök så snart som möjligt. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vill du veta mer? För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Robin Hansen retsuranchef Rödabergsskolan 070-4085474 alternativt Sektorgruppchef Anna Franzen 070-6797069.