OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2014 uppgick till mer än 1,6 miljarder euro och företaget har över 15 000 anställda.
Fazer Food Services serverar närmare 80 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under varumärket Fazer. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Vi söker nu en kallskänka till ett av våra uppdrag på Restaurang Bastionen/Försvarsmakten.
En lunchrestaurang som ligger på Lidingövägen i Stockholm. Vi serverar runt 400 - 500 luncher per dag. Utöver lunchen har vi även två gästmatsalar med à la carte servering samt en kiosk.
Vi söker nu en kallskänka med utstrålning och gott humör. Personen vi söker ska ha gedigen erfarenhet och ett stort intresse för både det kalla och varma köket.
Du är en glad, positiv och flexibel person som har viljan att förbättra och förändra.
Du tar egna initiativ, är självgående och kan skapa i team.
Vi förväntar oss att du:
– har relevant utbildning och minst 3 års erfarenhet från yrkesarbete
– vill utveckla verksamheten tillsammans med övriga medarbetare
– är van att arbeta med egenkontrollprogram
– har väldigt god kunskap i kökets ekonomi och ekonomiskt sinne samt hög
arbetsmoral
– behärskar det svenska språket i tal och skrift
– har goda datakunskaper, främst Excel och Word
– van att jobba i högt tempo med mycket eget ansvar
Vid eventuell anställning kommer en säkerhetskontroll att göras.
Arbetstid: Heltid, dagtid måndag-fredag, ibland kvällar vid festarrangemang
Tillträde: Enligt överenskommelse
Vid frågor ring restaurangchef Ahmed Ettaabani, tel.070 487 15 46
Facklig förtroendeman är Margareta Granda Berg, HRF, tel. 08-470 72 81