OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Tillsammans med kocken Fredric Andersson driver Benders matkonceptet Kärranäs.
Hos oss hittar Du restauranger för olika ändamål, cateringverksamhet samt butik med delikatesser. Bra råvaror tillsammans med seder och bruk från Norden är grunden i verksamheten och vi prioriterar leverantörer, gärna lokala, som på ett bra sätt bidrar till vår grundidé om äkta matglädje.
Vill du arbeta tillsammans med oss?
Ort: Uddevalla
Yrke: Kock
Arbetstider: måndag-fredag 07.30-15.30. Vi har i regel stängt fem veckor på sommaren.
Sista ansökningsdag: Sista ansökningsdag är 2022-05-06. Urval sker löpande, så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.
Beskrivning
Kärnverksamhet gällande Restauranger Kärranäs AB
Lunch
Traditionell svensk nordisk husmanskost serverad från buffé samt affärslunch.
Matsal och festvåning
Middagar, mottagningar, avtackningar, disputationer, bröllop, minnesstunder, julbord, bemärkelsedagar och högtidsdagar.
Konferens, catering, kurser och provningar
Konferenser och kongresser
Catering
Kurser och provningar
Butik
Försäljning av delikatessvaror
Kvalifikationer
Vi söker dig som gått Hotell- och restaurangutbildningen eller har gedigen yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi söker dig med stor servicekänsla och personlighet, vi ser gärna att du har erfarenhet av nordisk matlagning, á la carte-matlagning samt servering. Vi ser att du har minst tre års erfarenhet inom yrket.
Du ska ha god samarbetsförmåga och vara flexibel då arbetet innebär både matlagning samt servering. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.
Välkommen med din ansökan!
Besök gärna Restaurang Kärranäs hemsida www.karranas.se