OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Profilhotels Nacka är vårt nya hotell där storstad möter skärgård. Här bor man nära shopping, ett rikt kulturliv och fantastisk natur. Hotellet ger de bästa förutsättningarna för att gästen ska få en trevlig vistelse med extra guldkant.
I SEPTEMBER SLÅR DÖRRARNA UPP PÅ PROFILHOTELS NACKA!
Nu söker vi dig som vill vara med och sätta hotellet på kartan och som, tillsammans med General Manager Mattias, vill skapa ett fantastiskt team.
Till vårt nyrenoverade ProfilHotels Nacka och restaurang Angelini söker vi nu en duktig pizzabagare.
Våra F&B verksamheter på hotellet:
Stjärnan på Hotel Nacka är Angelini, en A la carterestaurang med vårt italiensk-amerikanska restaurangkoncept.
På Angelini serverar vi allt från italienska pastor och pizzor till amerikanska, stekar och burgare – allt tillagat med samma stora kärlek och omsorg för en så härlig matupplevelse som möjligt för våra gäster. För våra hotellgäster serveras även vår härliga frukostbuffé inne i restaurang Angelini.
Älskar du mat och är en lagspelare samt vill ge gästen en upplevelse att minnas? Då är du en av oss!
Du talar helst både svenska och engelska flytande. Stor möjlighet till utveckling inom koncernen.
OM TJÄNSTERNA
Vi söker nu en pizzabagare, tjänsten har varierande arbetstider på både vardagar och helger, tillträde enligt överenskommelse.
Rekrytering sker löpande så vänta inte utan ansök direkt.
Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt. Vi äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Sedan 2015 har vi mer än fördubblat antalet hotell och expansionen fortsätter. Koncernen består i dag av 45 hotell i Sverige, Danmark och Tyskland som drivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Collection by Ligula. Genom franchiseavtal driver vi även fyra Park Inn by Radisson och ett Radisson Blu. Vi sysselsätter normalt ca 800 årsanställda och omsätter över 1 400 MSEK.