OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Ljungskile Kurs och Konferens ligger naturskönt halvvägs upp på fjället i Ljungskile. Vår verksamhet ligger inbäddad i Ljungskile folkhögskola i en miljö som bidrar till lugn och ro för själen samt inspiration för de som lägger sina kurser och konferenser hos oss. Att ta sig hit är enkelt med bil och att resa kollektivt är väldigt fördelaktigt, från själva buss- & tågstationen är det en promenad på 5 minuter upp till oss.
Vår inriktning är alltifrån storkök till svensk husman, buffémiddagar samt bröllop och fester. Här får du arbeta med ett varierat utbud vilket gör att dina arbetsuppgifter varierar på ett positivt sätt.
Vi söker nu personal inför sommaren för att täcka upp ordinarie personal när de går på semester samt vid beläggningstoppar i verksamheten under sommarperioden. Goda förutsättningar för fortsatt arbete under hösten då vi ser en ökning på bokningar framöver.
Vi söker dig med några års erfarenhet av varmköket i en restaurang. Tjänsten innebär att du lagar varm mat ihop med en kollega i köket men är även beredd på att rycka in kallköket och till och med disken om så behövs. Du trivs med att vara ute bland våra gäster och din svenska skall vara god då du därmed har kontakt med gästerna och skall kunna förstå och hantera önskemål kring specialkost samt övriga frågor.
Som person är du glad och utåtriktad. Du har en stor portion energi och tar egna initiativ men kan också förhålla dig till en arbetsbeskrivning och sköta dess uppgifter. Du har inga problem med att bjuda på dig själv, både inför gäster och personal.
Varierande arbetstider där även helgarbete förekommer.
Tar endast emot ansökningar via mail. Besök och telefonsamtal undanbedes.
Stämmer beskrivningen in på dig? Tveka inte att söka. Det är kanske du som kommer att få arbeta på en arbetsplats med härliga kollegor, frihet under ansvar samt en hänförande utsikt över Ljungskileviken.
Skicka in din ansökan idag med ett cv samt ett personligt brev där du berättar lite om dig själv.
Med vänliga hälsningar
Robert
Kök- & restaurangchef