OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Att besöka The Steam Hotel ska vara en upplevelse på alla plan. Vi har en hög ambition och forsätter ständigt att utvecklas. Hotellet växer och vi behöver nu förstärka köket med en SOUS-CHEF. Du som person besitter en härlig blandning av personlighet och kompetens. Vi ser att du brinner för att upprätthålla och ständigt utveckla kvaliteten på upplevelsen, presentationen och dina medarbetare.
Du är flexibel, stresstålig och har en lekfull attityd, samtidigt som du är säker och skicklig i ditt kockhantverk. Vi erbjuder dig en händelserik och energifylld arbetsplats, en ny familj där du kan utvecklas med oss och inom Ess Group.
Vi ser att du idag jobbar som sous-chef eller en riktigt duktig kock som vill ta nästa steg. Du gillar att arbeta i ett lag, där du är drivande i att höja vår gästupplevelse och coacha kockarna. Jobbet kräver mod, energi och fokus. I dina arbetsuppgifter ingår att driva köket tillsammans med kökschefen. Vara delaktig i att utveckla, planera och färdigställa menyer samt att kontrollera effektivitet och följa upp den dagliga driften i köket.
Med närhet till glädje, skratt och glimten i ögat söker vi nu dej som vill arbeta med oss. Tjänsten är heltid och arbetstiden är varierande med dagar, kvällar och helger
Steam hotel is always open for business”
Om du känner att detta är något för dej, tveka inte, ta steget, du kommer inte ångra dej. Sök idag. Vi kallar fortlöpande till intervjuer och tjänsten ska tillsättas omgående.
Om du har frågor så tveka inte att höra av dig till oss:
Niclas Wahlström, Executive Chef
Ulf Eriksson, Head Chef Chamberlin Grill
Victor Björnberg, Head Chef Locavore Asian flavor at 18th