OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
O'Learys söker vikarierande restaurangchef till vår restaurang i Örebro. Vi söker dig som vill bli en del av O'Learys!O'Learys är en mötesplats som främst erbjuder sina gäster god mat, sport och musikupplevelser, inspirerad från den nordamerikanska kulturen.O'Learyskedjan har ett 50-tal restauranger i Sverige, Danmark, Norge, Spanien och Singapore och är bl.a. känt för sin unika inredning. O'Learys i Örebro har med en omsättning på ca 30 miljoner på kort tid blivit Örebros största restaurang.Restaurangen har öppet alla dagar i veckan, och har välfyllt när andra har stängt.Bland utmärkelserna så har man bl.a. blivit årets O'Learys 2008 och Örebros mötesplats 2008 och 2009, samt Årets Företagare 2010. Vår nuvarande platschef kommer i maj 2011 gå hem på mammaledighet och vi söker därför nu en vikarierande restaurangchef till vår restaurang i Örebro.Ta chansen att få arbeta i en spännande organisation med utmanande och utvecklande arbetsuppgifter.Arbetsbeskrivning: Som restaurangchef är Du ytterst ansvarig för restaurangen.Du ska driva den så optimalt som möjligt inom konceptet med hänsyn till såväl gästernas trivsel som ekonomi och personalens behov. Du måste aktivt själv delta i den dagliga driften, dagar, kvällar och helger, av restaurangen.Du är prestigelös och är synlig i den dagliga verksamheten för våra medarbetare och gäster.Du kommer vara ytters ansvarig i den styrgrupp som leder restaurangen.I gruppen ingår: kökschef, barchef, restaurangansvarig och ekonomifunktion.Du ska se till att all personal är medvetna om O'Learys strategi och mål för restaurangen. Arbetsuppgifter: Se till att aktivt arbeta för att de ekonomiska målen för restaurangen uppnås.Ansvara för nyckeltal mot ledningen.Se till att rutiner implementeras och efterlevs.Rapportera till och hålla ledning uppdaterad på det som sker på restaurangen.Motivera och utbilda all personal enligt konceptet.Personalansvar, rekrytering, motivering och coachning.Utveckla den egna personalen så att möjligheten finns att rekrytera kommande ledare inom den egna verksamheten.Delta aktivt i det dagliga arbetet i restaurangen.Ex hovmästare.Planera och boka aktiviteter.Arbetslivserfarenhet: Vi ser att du har minst 5 års erfarenhet från Restaurang- eller Servicebranschen, gärna från en konceptverksamhet, och då från en ledande position.Du ska från dina tidigare erfarenheter utvecklat en förmåga att samarbeta med folk från skilda bakgrunder och erfarenheter. Det är meriterande om du tidigare haft budget- och ekonomiansvar för en verksamhet. Personliga egenskaper: Ordning och reda.Du ska brinna för restaurangbranschen eller och veta att det är inom den som du ser din framtid, engagemang är en förutsättning för att arbeta i vårt team.Du ska tycka att det är kul med gästkontakt och tycka att det är spännande att få möjligheten att vara O learys ansikte utåt. Du ska ha ett driv utöver de vanliga och alltid vara en förebild för din personal.Du ska vidare vara en prestigelös person som är öppen för att lära och är beredd att arbeta snabbt och effektivt när det behövs.Du behärskar officepaketet samt engelska i tal och skrift.För rätt person så erbjuder O'Learys i Örebro mycket goda utvecklingsmöjligheter. Restaurangchefen rapporterar till ledningsgrupp. Märk din ansökan med Restaurangchef.